Jag har aldrig besökt Estland men blev riktigt sugen efter jag spanat in videon nedan. Udda upplevelser som Yoga bland molnen, paddla med sälar eller äta middag i paradiset är några saker som erbjöds när Estonian Tourist Board firade att Estland varit självständigt i 97 hela år. Estland har verkligen haft sina upp och nedgångar genom historien om man tänker på den tragiska Estonia-olyckan osv.

Det är därför nu dags för att dra ett stort sträck över det gamla och entra Tallink Silja som tar oss hela vägen till ett udda oförstört paradis !

Det är 97 år sedan Estland blev självständigt, och Tallink och Estonian Tourist Board ville därmed bjuda på lika många fantastiska upplevelser i Estland. Tävlingen pågick 30 juni – 14 juli och i videon kan du se resultatet. Titta på videon och klicka dig vidare – nu kan du själv boka din episka Estlandsupplevelse! Kom ihåg – resan är en del av upplevelsen, och din Estlandsresa på börjar på Tallink Silja.

Estland ett Europeiskt unikt paradis och där båtresan är en del av hela nöjet :)

LOVE M

 

(sponsrat inlägg)

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.