fbpx

Handla hem och humorprylar

(I samarbete med Dunken.se)

Januari och Februari är två jäklig gråtrista månader. Julen och alla festliga helger är över och allt kan lätt gå i moll. Då gäller det att spicea upp tillvaron lite och såklart är humor bästa sättet. Att handla hem lite kul saker eller varför inte ge bort en kul present? Något annat jag gillar och som lyser upp vardagen är smarta hemmaprylar. Som den skohyllan man hänger på insidan av garderobsdörren, en strålande smart idé. Eller för människor som har ont så kan vissa smarta prylar vara underverk.

Smarta hemmagrejer

Här ovan tipsar jag om några smarta favoriter. Så som trådlös telladdare (tänk att slippa laddsladden) Elektrisk matlåda och den grymma hängande skogarderoben.

Roliga prylar

Jag skrattade högt när jag såg den bärbara pissoaren för tjejer ovan. Menar tänk minen på alla halvfulla killar en Fredag när man tar fram den i pissrännan och bara go for it Nu snackar vi Grlpwr with balls haha :)

Roliga barnkläder

Glöm kräkgulliga rosa tyllkjolar! Nej här får ni babykläder med rejäl bitch slap faktor :)

REA varor just nu

Dunken.se kör just nu Januari kampanj på massa sköna outfits.


Denna veckans webbshop tips är alltså butik Dunken.se Detta är verkligen en sån där alltiett butik där det mesta finns att köpa. Från mode och smycken till kul grejer och smarta hemma prylar. Det är även en riktigt bra presentbutik, där man garanterat hittar nåt som tilltalar de flesta folk. Menar vilken tjej skulle tex inte få ett gott skratt när hon får den bärbara pissoaren. Kanske perfekt att ge till hon som ska på husbilssemester haha :)

Dunken som företag startade redan 2003 så de har vart med ett bra tag. De började med att själva göra tryck på egendesignade kläder. Detta sysslar de dock inte med år 2020 Utan nu säljer de endast mode från etablerade varumärken och är en renodlad e-handel butik.

Hoppas ni hittat nåt att ljusa upp vardagen med nu :)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis