fbpx

Hälsa – Bra luftrenare från Luftmiljöbutiken

Har ni tänkt på hur ren inomhusluften egentligen är ? Allt fler blir hyperallergiska mot kvalster, damm och andra oidentifierade orsaker i hemmet. Att konstant gå med kliande ögon och rinnande näsa kan bli riktig psykisk tortyr. Luften inomhus är allt annat än ren med partiklar från kemiska möbelmedel, pälsdjur och giftig paraffin rök från alla  ljusen.

Den absolut bästa investering man kan göra för sig själv är att köpa en bra luftrenare. Men då inte första bästa renare som säljs på REA nej man måste gräva djupare än så.

Jag har tagit reda på de allra bästa luftrenarna på marknaden som ger hundra procent ren inomhusmiljö !

Bra luftrenare

bra luftrenare

luftrenare

Luftrenare från märket Daikin är alla luftrenares Rolls Royce kan man lätt säga. Dessa högkvalitativa renare lämnar INGEN damm eller lukt av någon sort kvar i hemmet. Jag har bla. en bekant som blivit nästan helt fri från sin pälsdjursallergi genom att använda Daikins luftrenare.

Fakta Daikin luftrenare:

Daikin luftrenare arbetar med en helt ny teknik, förbättrad prestanda och är mycket tyst i drift. Den är designad för att diskret förse hemmet med renad och frisk inomhusluft. Renad luft som förbättrar komforten, speciellt effektiv för alla som lider av astma eller dammallergi. Streamer-tekniken i MC70L tar effektivt bort och avlägsnar föroreningar och odörer.

Pollen, damm och hår från husdjur är bara några av orsakerna till allergi, astma och andningsproblem. Daikins luftrenare renar luften och tar bort orsaken till allergin.

Visst den är dyr men inte om man jämför med priset man får betala för dåliga lungor och ständig allergi !

luftrenare små

Några andra bra luftrenare av hög kvalitet men med lite lägre pris är de från Blueair. Dessa renare finns även i mindre slimmade modeller som passar bra för små boenden och rum.

Fakta Blueair luftrenare:

Blueair är ett Svenskt företag som specialiserat sig på rening av inomhusluft. Luftrenarna de tillverkar gör så att inomhusluften sugs in i luftrenaren men en super-tyst fläkt. Partiklarna som följer med luften passerar sedan genom en joniserings-kammare där de laddas elektroniskt för att garantera att de enkelt fastnar i Blueair´s progressiva trestegsfilter. Ut ur luftrenaren kommer sist renad luft, helt fri från föroreningar.

luftrenare skola

Det värsta är ändå när luften i skolan är så dålig att barnen blir sjuka av den. Många vanliga skolproblem som läströtthet, huvudvärk och koncentrationssvårigheter är direkt kopplade till dålig luft. Även på kontor upplever många arbetande att de blir trötta och slöa lätt.

Då finns det mer avancerade luftrenare från Coway som är gjorda för större ytor än vanliga hus. Just Coway är en av de vanligaste luftrenarna i Asien speciellt mitt i deras gigantiska storstäder. I städer som Hong Kong är luften såpass förorenad att man faktiskt kan dö av den och då räddar luftrenare liv.

Fakta Coway luftrenare:

Effektivt 5-stegs filtersystem

1 Tvättbart förfilter: fångar upp större partiklar som hår, päls och damm
2 Medium filter: fångar damm, bakterier och mögelsporer
3 Custom filter: fångar upp oljedimma och stekos, skyddar odör- och HEPA-filtren
4 Aktivt kolfilter: fångar upp dålig lukt och andra odörer
5 HEPA filter fångar upp alla mikropartiklar typ cigarettrök, virusar, förbränningspartiklar från dieselbilar och dubbdäck.

luftrenare kontor

Bra luftrenare

Alla suveräna bra luftrenare ovan är hämtade från Luftmiljöbutiken.se De har specialiserat sig på perfekt inomhusklimat och har ett gediget sortiment. Förutom högklassiga luftrenare har de även värmepumpar, luftkonditionering och avfuktare. Så är ni trötta på kliande ögon och rinnande snok då är det till luftmiljöbutiken ni ska bege er bums.

Eller varför inte ge bort ett stort hårt paket i jul ? För alla allergiker garanterar jag att det blir detta förorenade decenniums bästa julklapp :)

Fram för renare luft !

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis