Halloween helgen kommer snabbare än höststormen mot oss och skönt är väl det. För November ger jag härmed tristast-månad-på-året priset sommaren är borta på riktigt, de vackra höstlöven ramlar av och mörkret sänker sig ihop med ångesten över Sverige.

De som hela tiden säger att det är så myyyyyssiggt att uggla inne med te, ljuger nog STORT för sig själva. Visst kan det vara mysigt med en kopp te och fika EN dag ibland men fasen inte varje dag i sex månader. Gråa November Vs. sommaren den ljusa med lata dagar vid havet, värme och sol samt härliga långa semestrar hmmmm höstrusket ……..inte så mysigt ändå kanske?

LÄS MER: 10 billiga sammetsmöbler som ser lyxiga ut

Hm s läckra variant på halloween dukning till barn är däremot urmysig såååå check it outttttt :)

Halloween dukning

halloween dukning 1

inredningstips

halloween fest

Är de inte för söta detaljerna från HM med fladdermöss på, passar perfekt för en Halloween dukning för barnen !

badrumsinredning

halloween dukning

Hur coolt är inte dödskalleljuset ?? och är bara ett måste på Halloween festen.

halloween pynt

Halloween dukning

LÄS MER: Veckans vackraste Instagramhem – @interiorlifestylebyme

Men såklart får man göra det bästa av situationen och då kommer Halloween som en räddande skräckhjälte. En härlig helg där man firar de döda på ett ironiskt, makabert men ändå roligt vis och såklart Älskar alla barn halloween dukningar och partys. Några som tagit fasta på detta i år är Hm home som här bjuder på underbar halloween dukning och inspiration till ett skräckinspirerat kul barnkalas. Hm home har verkligen imponerat de senaste åren och kommer alltid med nytänkande detaljer inför varje säsong.

Vi behöver helt enkelt Halloween firande Heeeeeelaaaaa November ut och ända fram till jul, då hade man klarat mörkret mycket lättare eller hur ?

Pstttt Ni har väl inte missat den bästa skräckserien hittills American Horror Story och den nya säsongen har precis börjat, passar PERFEKT att se nu till Halloween :)

e9dea77f-ac5c-412c-8f12-846a303c3468

Wanna play with Twisty the Clown?????  I do.

För de lite äldre kreativa barnen är det såklart jättekul att själva göra halloween dukning och pynt, här är tex. tips på hur man gör en Halloween-mask med solklart BUHUUUUU-faktor :)

Vad gillar ni Halloween och ska ni göra nåt kul ???? och den viktigaste frågan ÄR det mysigt i November :)

LOVE M

INREDNINGSVIS BUDGETLYX KÖPTIPS

Budgetlyx inredning ovan finns HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR och HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni HÄR

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

1 Comment

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.