Har ni tänkt på att man ofta lägger mer krut på vissa rum än andra. I mitt fall blir det sovrummet och vardagsrummet som får den där extra omsorg. Men jag trivdes helt plötsligt inte längre i min hall, därför att min hallinredning osade dåtid och har hängt kvar sedan förra lägenheten.

LÄS MER: BÄSTA SOMMAR REA 2021 – HALVA PRISET

Nej hög tid att förändra och såklart hämtade jag än en gång inspiration från hotellet vi alla älskar….Dorsia :)

Hallinredning

hall inredning

HALL FÖRE

Shopping favoriter

hall

90 talet ringde mig och ville ha tillbaka sin hallinredning. Dags att uppdatera sig till något way better :)

HALL EFTER

hall tips

KÖPTIPS: Billiga men ändå lyxiga speglar till hallen finns HÄR

Den URSNYGGA guldspegeln gjorde sådan stor skillnad i min hall att jag kände inte igen mig själv. Den är köpt hos veckans valda webshop inwhite4you.se en helt underbar liten butik med det där lilla extra till hemmet. Spegeln är dessutom lång vilket förlänger en hall i illusion om man har lågt i tak.

Min stil nya hallstil är lyxig utan att för den skull vara prålig. Visst blev det fint ??

hallinredning

Ingen ny möbel passerar min hankatt Brorsan otullad, han måste absolut godkänna och ingnida varje liten inredningsdetalj :)

Hallinredning tips

LÄS MER: 10 billiga sammetsmöbler för ett lyxigare hem

Jag kan som sagt VARMT rekommendera er ett besök dit jag införskaffat guldspegeln inwhite4you.se  Denna butikspärla har ett stort sortiment av ljuvliga Fransk inspirerade inredningsdetaljer, chabby chic och erbjuder alltid personlig inredning till bästa pris. Inwhite4you har även utsetts av Härlig hemma till en av Sveriges bästa webshoppar.

Jag är iaf toppnöjd med spegeln från dem och även den vinröda pallen är köpt hos Åhlens. Här ser ni verkligen vad jag menar med att små få saker kan göra STOR skillnad på kort tid. Det är SÅ mycket bättre energi i hallen nu och det känns också som ett avslut med det förflutna när min gamla hallinredning åkte ut.

Hösten är en tid för förändring både på själsligt plan och på hemmaplan :)

LOVE M

sommar rea Shop

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
1395 SEK3295 SEK
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
3 324,304 749
Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

2 Comments

  1. I love your cat approved hallway decoration. I was hoping to get a glimpse of you in the mirror :-)

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.