fbpx

Guest inspiration: En färggrann lägenhet i Amsterdam

lagenhet amsterdam 1

Hej! Mitt namn är Daniel och jag driver bloggen letmebeinspired.com – en blogg med daglig inspiration när det gäller inredning och arkitektur. Idag har jag fått möjlighet att skriva ett gästinlägg här på inredningsvis.se! Vilket jag tycker är väldigt roligt då jag själv är en flitigt läsare av bloggen.

Jag tillbringar ett par timmar varje dag på att leta efter inspirerande hus, lägenheter, hotell m.m. när det gäller inredning och arkitektur. Lägenheten i detta inlägg, som ligger i Amsterdam, är precis en sådan lägenhet som jag tycker är väldigt inspirerande och vacker. Jag gillar stilrena och ljusa lägenheter med färgglada detaljer.

Det som mest utmärker denna lägenhet är den fantastiska gula färgen i köket. Den starka färgen gör köket mer levande och enligt mig även en roligare plats att laga mat i. Lägenheten har inga vanliga innedörrar utan här har man satt in skjutdörrar för att göra lägenheten ännu mer rymlig och stilren.

Man har öppnat upp mellan vardagsrummet och matplatsen och gjort en naturlig öppen planlösning. Den underbara mattan i vardagsrummet är från Vitra och soffbordet är från Ikea.

Precis som i köket så har man i sovrummet ett mycket starkt färginslag för att krydda till rummet lite extra. En garderobsvägg med en stark röd färg som ger gott om förvaring och ett färgstarkt rum.

lagenhet amsterdam 2

lagenhet amsterdam 3

lagenhet amsterdam 4

lagenhet amsterdam 5

lagenhet amsterdam 6

För fler inspirerande lägenheter, hus etc besök oss på letmebeinspired.com

Ha en bra dag!

Daniel

Bildkälla: housetohome.co.uk (Fotograf Paul Massey)

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis