lagenhet amsterdam 1

Hej! Mitt namn är Daniel och jag driver bloggen letmebeinspired.com – en blogg med daglig inspiration när det gäller inredning och arkitektur. Idag har jag fått möjlighet att skriva ett gästinlägg här på inredningsvis.se! Vilket jag tycker är väldigt roligt då jag själv är en flitigt läsare av bloggen.

Jag tillbringar ett par timmar varje dag på att leta efter inspirerande hus, lägenheter, hotell m.m. när det gäller inredning och arkitektur. Lägenheten i detta inlägg, som ligger i Amsterdam, är precis en sådan lägenhet som jag tycker är väldigt inspirerande och vacker. Jag gillar stilrena och ljusa lägenheter med färgglada detaljer.

Det som mest utmärker denna lägenhet är den fantastiska gula färgen i köket. Den starka färgen gör köket mer levande och enligt mig även en roligare plats att laga mat i. Lägenheten har inga vanliga innedörrar utan här har man satt in skjutdörrar för att göra lägenheten ännu mer rymlig och stilren.

Man har öppnat upp mellan vardagsrummet och matplatsen och gjort en naturlig öppen planlösning. Den underbara mattan i vardagsrummet är från Vitra och soffbordet är från Ikea.

Precis som i köket så har man i sovrummet ett mycket starkt färginslag för att krydda till rummet lite extra. En garderobsvägg med en stark röd färg som ger gott om förvaring och ett färgstarkt rum.

lagenhet amsterdam 2

lagenhet amsterdam 3

lagenhet amsterdam 4

lagenhet amsterdam 5

lagenhet amsterdam 6

För fler inspirerande lägenheter, hus etc besök oss på letmebeinspired.com

Ha en bra dag!

Daniel

Bildkälla: housetohome.co.uk (Fotograf Paul Massey)

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

3 Comments

  1. I really, really love this – all the sleekness of European design, but so many touches of the Orient. Reminds me of going to a family friend’s house with all of her Chinese crockery and instruments. :)

  2. Snyggt! Vi var precis i Amsterdam, en fantastisk stad med riktigt fin arkitektur och mycket design. Himla fin balans mellan gammalt och modernt.

  3. congrats a really nice post!! will check it out soon also the blog! Hi Maria, wish u a great weekend dear! kisses!:*

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.