fbpx

Kanon bra massage i Göteborg – Wallmansmassage

Letar ni riktigt bra massage i Göteborg? Då ska ni kolla in detta inlägget for sure. För ett tag sedan hade jag jäkligt problem med ond nacke och allmän stelhet i kroppen av kylan. Jag letade då upp Wallmansmassage hos Nordic Wellness vid Ullevi. DET har jag inte ångrat en sekund för bättre massage från en Svensk går inte att finna. Nu måste jag därför tipsa er andra därute om denna grymma massör.

Massage i Göteborg

Eive Wallman heter massören och han har efter 30 år i IT branschen helt bytt bana. Han är idag utbildad på Axelssons, bla. till medicinsk massör. Jag provade på både medicinsk massage samt Klassisk Svensk massage hos Eive. Det bästa var att han skräddarsydde massage behandlingen helt efter mina behov. Det vill säga trycker på de onda punkter som behövs men ändå masserar skönt emellanåt.

Jag hade den ena gången början på migrän när jag gick till Eive. Jag hade så jäkla ont i huvudet att jag knappt orkade ta mig dit. Efter massagen försvann huvudvärken som genom ren magi. Det visade sig vara extrema spänningar i nacken som  var orsaken, vilka Eive löste upp.

Det gör himla ont precis när man trycker på blockerade punkter med det är SÅ värt det efteråt sen. Jag har vart hos massa andra Svenne massörer men bara gått därifrån irriterad för de inte masserat som man vill. Hos Eive går man helnöjd och smärtfri på köpet därifrån.

Här är nu några frågor till Eive på Wallmansmassage:

Vad kommer det sig att du valde att arbeta med just den massage form du gör?

Jag strävar efter att lösa anledningen till varför mina kunder har de problemen som de har. Jag behandlar givetvis symptomen men vill också ta det en bit längre och försöka hitta orsaken. Det kan ofta vara både fysiska men även psykiska anledningar dvs stress, nedstämdhet etc som är grundorsaken.

Jobbar du även ute och masserar på företag?

Det händer men just nu har jag bara ett företag som jag åker till en gång i månaden.

Tror du den massiva utbrändheten som är idag hade kunnat förebyggas med rätt massage?

Med rätt behandling så tror jag att man kan förebygga utmattningssyndrom. Man kan också hjälpa till i rehabiliteringen när/om man har råkat komma till den punkt i livet. Vid utbrändhet och förebyggande behandling så använder jag mig av QinoPraktik och lugn avslappnande massage.

Du jobbar även med en speciell form av laser, vad hjälper den för?

Jag använder laser mestadels för att behandla smärtor i leder och muskler. Laser fungerar fantastiskt bra mot artros och artrit smärtor. Pollenallergi är ytterligare ett område som laser är effektivt för. Inflammationer och accelererad läkningsprocess är även det ett område som lasern är effektiv för

Till slut! vad är det bästa med ditt jobb?

Det bästa med mitt jobb är när jag ser glädjen hos de personer som blir av med sina besvär, som de kanske har haft en längre tid. När traditionell sjukvård har gett upp och endast ger rådet att äta smärtlindrande medicin och jag kan hjälpa dessa personer på ett par behandlingar. Då blir jag lycklig
Dessutom så trivs jag med den sociala kontakten som jag får med mina klienter.

Massage Göteborg

Jag själv fick även prova på lasern av Eive på de ställen jag hade mest ont. Den svalkar skönt och man känner hur spänningar släpper stegvis. Lasern är kanon bra på tex. idrottsskador som onda knän osv. då den tar bort smärta och tar ner inflammation direkt. Har man kroniska besvär får man ge lasern några gånger för full helande effekt.

Jag ger slutligen Eive och Wallmansmassage 20 av 10 då han ger alla människor perfekt anpassad personlig massage. Alla är unika och olika därför behövs även unik massage som Eive levererar. Han är dessutom en väldigt human och trevlig person, med mycket kunskap inom sitt område.

Japp jag vill sträcka mig så långt att detta är massage med riktig happy ending. Med det menar jag att i slutändan mår man fasen så mycket bättre än innan och DET är Happy Ending för mig:)

Massera mera!

LOVE M

INREDNINGSVIS KÖPTIPS:

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis