Mina favoriter när det kommer till bling är gravyrsmycken eftersom jag tycker det är så otroligt fint med namn skrivet för evigt på ett smycke. Så funderar ni på rätt julklappar i år står gravyrsmycken högst på potentiallistan.

Tänk bara att få ett hjärta i guld med namnet graverat eller Love you forever av sin käresta ? det är så romantiskt att jag nästan gråter ……redan :)

 Gravyrsmycken

gravyrsmycken online

Gravyrsmycken hängen

 

smycken

Silver

 

gravyrsmycken silver

Guld

 

gravyrsmycken

Gravyrsmycken armband

 

 

gravyrsmycken armband

 

halsband

Gravyrsmycken

En bra smyckesbutik jag vill tipsa om i julklappstider är Safira.se Det enda ni gör om ni vill köpa ett fint gravyrsmycke är att besöka Safira skriva den text ni vill ha med så sköter de resten. Vips så har ni den perfekta presenten till syrran i jul och har även sluppit den gnagande julklappsångest som brukar infinna sig så här års :)

Jag brukar själv ha svårt att ge bort present till min kille då jag inte vet vad som går hem på riktigt. Kom nu på den brillianta iden att köpa en snygg herrklocka i julklapp med hans namn ingraverat på, det kan ju bara inte misslyckas eller hur :)

Köp gärna smycken med små personliga budskap ingraverade som barra du och din älskling kan. Det blir som en sexig kärlekskod ingen annan kan läsa på gravyrsmycket.

Ha nu en kanonhelg snyggingar :)

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

6 Comments

 1. I’d trade these pieces for the Jewels of the Crown.
  I love subdued pieces that you can’t pull your eyes from.
  There’s a series on TV – SUITS, do you know it? – and one of the actresses if your and this article kind of girl. It’s Rachel. She always has the tiniest jewels – mainly necklaces and earrings – that are so precious.
  Need to translate this and learn more about the pieces.
  Take Care,
  Teresa

 2. I really adore jewellery like this, engraving and making ti personalised is always a nice touch. :) Happy New Year! x/Mads

 3. I love personalized jewelry!
  Thank you for stopping by!
  Wishing you all best is new years!!! xoxo

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.