fbpx

Presenttips – gravyrsmycken en personlig gåva

Mina favoriter när det kommer till bling är gravyrsmycken eftersom jag tycker det är så otroligt fint med namn skrivet för evigt på ett smycke. Så funderar ni på rätt julklappar i år står gravyrsmycken högst på potentiallistan.

Tänk bara att få ett hjärta i guld med namnet graverat eller Love you forever av sin käresta ? det är så romantiskt att jag nästan gråter ……redan :)

 Gravyrsmycken

gravyrsmycken online

Gravyrsmycken hängen

 

smycken

Silver

 

gravyrsmycken silver

Guld

 

gravyrsmycken

Gravyrsmycken armband

 

 

gravyrsmycken armband

 

halsband

Gravyrsmycken

En bra smyckesbutik jag vill tipsa om i julklappstider är Safira.se Det enda ni gör om ni vill köpa ett fint gravyrsmycke är att besöka Safira skriva den text ni vill ha med så sköter de resten. Vips så har ni den perfekta presenten till syrran i jul och har även sluppit den gnagande julklappsångest som brukar infinna sig så här års :)

Jag brukar själv ha svårt att ge bort present till min kille då jag inte vet vad som går hem på riktigt. Kom nu på den brillianta iden att köpa en snygg herrklocka i julklapp med hans namn ingraverat på, det kan ju bara inte misslyckas eller hur :)

Köp gärna smycken med små personliga budskap ingraverade som barra du och din älskling kan. Det blir som en sexig kärlekskod ingen annan kan läsa på gravyrsmycket.

Ha nu en kanonhelg snyggingar :)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis