(Innehåller annonslänkar)

Dags för lite härlig frodig grangirlang inspiration! Detta året mitt i Corona pandemins tecken har många dåligt ställt inför jul. Detta kan såklart bli en stress och press, då julen har så höga förväntningar. Men det går att få en jättefin jul billigt. Både genom att pynta med naturliga material som grangirlanger och kvistar. Men även att få till DIY julklappar är ett bra sätt att spara pengar på. Man behöver inte konsumera massor för att få en ”God Jul” Det känns som många glömt bort Julens riktiga syfte och den är att fira Jesus födelse i gemenskap med vänner och familj. Att fira behöver däremot inte betyda att spendera massa pengar, tänk på det :)

LÄS MER: 60 % RABATT PÅ JOTEX INREDNING – JUL REA

Här tipsar jag nu hur ni enkelt kan pynta ALLA rummen hemma med vackra grangirlanger och juliga rosetter.

Bara en enkel liten gran krans kan göra hela skillnaden!
Hur vackra är inte grankransarna i fönstren? Det enkla är det bästa.

Köp lyx jul stilen

Låt trappräcket grönska i jul!

Vem vill inte sitta här framför den öppna brasan och mysa?

Till och med sänggaveln har pyntats med en vacker grangirlang!

REA FYND shop

Grön pyntat mys i badrummet också!

När ni pyntar med gröna kvistar i rum som badrum, kör barrfria kvistar som tex cypress. Annars får ni massa barr i avloppet i slutändan.

Som ni ser behöver inte julen vara tusen skrikigt färgade tomtar och blinkande färger alá LSD chock. Den enkla Julen med bara några gröna kvistar är den allra vackraste. Jag tipsar er om att använda cypress och tall i grangirlangerna, det barrar och sticks mindre än gran. Själv brukar jag alltid ha en stor maffig grön krans på dörren med röda sidenband. Min jul ska inte vara en komplicerad jul!

Några levande ljus, mysig julmusik, god julmat och några vackra pyntade grangirlanger kan bli den allra godaste Julen.

Keep it X mas simple!

LOVE M

60 % RABATT PÅ JOTEX INREDNING – JUL REA

Inredning med REA hittar ni HÄR

 

 

 

Bilder ovan HÄR

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.