Det har varit soligt och vackert krispigt vinterväder så jag passade på idag att ta en promenad nere vid Röda sten. Här är några sköna foton från min helg, som varit i havets och öarnas tecken!

Göteborg tips

göteborg tips

majorna göteborg

södra skärgården donsö

Jag hälsade även på min underbara vän Meg på Donsö och jag kan rekommendera er en tripp till Södra Skärgården på vintern. Det är ett helt annat lugn än på sommaren och den vintervita snön bäddar in koppar och skär på ett vackert nästan filosofiskt vis:)

Ovan ser ni en av Styrsöbolagets båtar som går från Saltholmen ut till södra skärgården.

röda sten göteborg

göteborg restips

Göteborg tips

Nere vid Röda sten finns en fin promenadslinga som är ett annat mysigt Göteborg tips. Den går längs havet och det finns även två supermysiga cafeer där med 1a klassig havsutsikt.

Hoppas att ni också haft en mysig vinterhelg!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.