fbpx

Göteborg spa tips – En dag på härliga Arken

(Inlägget innehåller Hemtex annonslänkar)

Det har varit en turbulent tid så jag bestämde mig för att koppla ner mig från cypberspace och ta en SPA må bra dag. Varje kvinna måste ibland bara få komma bort från hemmaplan och bli bortskämd på annat plan

LÄS MER: Hetaste inredningsnyheter höst 2020 från bästa butikerna

Här får ni därför ett glammig Göteborg spa tips från en som vet hur en bastu ska hanteras och beträdas.

Göteborg spa tips

göteborg spa tips

spa tips gbg

arken spa göteborg

KÖPTIPS: Lyxiga handdukar med SPA-känslan hittar ni billigt HÄR

Arken SPA kan man få tillgång till det mesta mat, träning, massage, bastu, yoga och känslan av att bara vara.

Överallt är flickan på bild med fingret för munnen som respektfullt värnar om tystheten på hela SPAet, en skön kontrast till stadens eviga brus och bröt.

SOMMAR REA FAVORITER

bra spa tips

I den stora inbjudande bubbelpoolen badar man med utsikt ut över hela havet på Hissingssidan av stan.

spa ställen bästa

Udda skulpturer och konst genomsyrar hela Arken spa och ger en jordad lugn interiör.

spa i göteborg 2

KÖPTIPS: Ljuvliga SPA-detaljer perfekt för hemma SPA hittar ni HÄR

På verandan utanför restaurangen finns en härlig varmvattenbassäng. I den kan man ligga och relaxa till ljudet av havsbrus och vindspel. Man får hela tiden tankar om Japan och Geishorna.

spa i göteborg

bästa göteborg spa tips

I ett uterum hittade jag denna igelkottlika skulptur.

bästa spa

Så vackert med eld i genomskinligt glas som speglar bassängen bakom. Stilren lyx, smittande lugn, alltid omringad med en jordad balanserad inredning kan sammanfatta mitt besök på Arken SPA.

spa tips göteborg

Göteborg spa tips

LÄS MER: 4 Afternoon tea ställen i Göteborg ni måste besöka

Ska man ge Göteborg spa tips så är nog Arken Spa det första man tänker på. Detta klassiska spa ligger närmare bestämt på Hisingen mitt i ett industriområde. Man kan knappast tro att det ligger en så vacker oas där när man kör förbi alla fabrikerna. Min dag började med en genomgång och guide från en spaanställd. Sedan fick man fika i en avslappnad del av restaurangdelen av hotellet. Det man känner direkt på Arken spa är ett smittande lugn och det va precis vad jag sökte.

Sedan provade jag på olika ångbastus med bla. lavendel och tea tree oil. Jag badade bubbelpool med utsikt över havet och slappade i varmvatten bassängen. Det jag dock saknade var en riktig simbassäng då jag hade velat simma en sväng.

I slutet av vistelsen på Arken Spa fick jag en härlig behandling där jag packades in med lera. Efter det fick jag en skön massage från massören Natalie. Det sista åt jag en god fiskmiddag i restaurangen och sedan bar det tillbaka till verkligheten igen. Jag lämnade Arken spa så som jag ville dvs. lugn, mer fredfull och betydligt mer balanserad än när jag kom dit :)

Till alla er som letar Göteborg spa tips rekommenderar jag er ett besök till Arken. En fridfull oas mitt i stadskaoset där sinnet får njutning och själen får ro från stress.

Relaxa mera!

LOVE M

SOMMAR REA SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis