Inreda sovrummet med tyger: 6 gör det själv tips

(Innehåller annonslänkar)

Det absolut snyggaste jag vet är ett smakfullt inrett hotellrum med vackra tapeter och tyger. Den stilen går att få även på hemmaplan med några knep och rätt öga för stil :) Nyckeln till en lyxig känsla är att inreda med tyger och gärna i olika material.

LÄS MER: 6 HETASTE INREDNINGSTRENDER VINTER 2021

Låt dina tapeter få konkurrens av bomull och böljande siden uppåt väggarna (lättare att byta ut än att tapetsera om :)

Inreda

inreda (2)

Köptips: Billiga textilier till sovrummet hittar ni att köpa HÄR

1. Att inreda med en gardinskena

i taket är ett måste och låt ALLTID gardiner gå från golv till tak – allt annat är Big NO NO :) Det som är bra med skenor är att det går att ha dem överallt. Sätt tyg istället för dörr till garderoben eller låt tyger agera sovrumsvägg om du bor i en liten lägenhet.

Det rum som är lättast att inreda ala hotellrum de lux är somrummet och nedan följer tips hur du får ett rum värt en drottning genom att använda sig av tapeter och tyger.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

tyger hotell vit

KÖPTIPS: Vita billiga gardiner hittar ni HÄR

2. Inreda med sänggavel

För den rätta hotell looken invistera i en klädd sänggavel, gärna i sammet och djuphäftad för lyxig känsla. Annars går det bra med mörkt trä eller svart, inga skrikiga färger eller tråkiga trämaterial. Att inreda med sänggavlar är det snabbaste sättet att få ett lyxigt sovrum SNABBT :)

tyger hotell 3

KÖPTIPS: Lyxiga överkast hittar ni att köpa HÄR

2. Att lyxa till sängen

Som sagt använd MYCKET tyger och påslakan av hög kvalitet. Sängen är viktigast så spara inte på krutet, ge den massor av prydnadskuddar, lyxiga lakan och blanda olika tyger som bomull med siden och sammet osv.

A dream bedroom for a sleeping beauty :)

chanel vit pase

KÖPTIPS: Lyxiga gardiner för hotellkänsla i sovrummet finns HÄR

3. Inreda med gardiner

Ha ALLTID gardiner från golv till tak och låt dem gå ända ut till väggen från fönstret. En personlig favorit är siden men även sammet och bomull av hög kvalitet går bra. Mörkläggande gardiner är alltid bra för sovrum, det eller en riktigt bra sovmask :)

tyger hotell

KÖPTIPS: Billig sovrumsbelysning som ser lyxig ut finns HÄR

4. Bra belysning A & O

Det ultimata är förstås en maffig kristallkrona i taket, det krävs dock rätt takhöjd för att rummet inte ska se ihopklämt ut. Låt sängborden alltid ha två likadana sänglampor på varje sida, gärna med lyxig fot och enkel lampskärm. Svart skärm ger dramatisk look. Spotlights belyser detaljer, ger liv åt tyg och låter dina favo pics få rätt uppmärksamhet :)

inreda

5. Lyxiga golv

Trägolv i all ära men för hotell känsla krävs att inreda med en heltäckande matta av hög kvalitet, gärna i ljus färg. Mycket mysigare att sätta kalla morgon fötter på också.

Släng alltid till några heta pälsar också när ni inreder det gör susen under blusen :)

tyger tapeter paslakan

Inreda

Nu när du inrett ett rum värd den prinsessa du är, se till att din prins kommer med riktigt lyxig frukost på sängen och blommor (med doft av Chanel :) Om han vägrar är han ingen prins och sorry att säga det…hör hemma i grodträsket…utan varken tyger eller tapeter :P

LOVE M

REA FYND SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis