Så är den ÄNTLIGEN HÄR den omtalade, uttjatade, hatade, kommersiella, mysiga, jobbiga och alldeles alldeles UNDERBARA julen :)

Den röda tråden

Jag har valt som julinlägg att visa upp en liten julmakeover som jag har gjort på hemmaplan och jag har valt att kalla den för den Röda tråden. I år har jag valt guldiga dova nyanser i bakgrunden och sedan låter jag vinröda sammetsdetaljer bli ett läckert avbrott i allt det ljusa. Vinrött är nog den färg som vi sett mest av i höst och jag älskar den överallt både på kläder och i inredning.

Så låt er inspireras av den Röda tråden :)

IMG_3707 600 bred

Sovrummet blev lyxigt med röda detaljer genom sammetsgardin från Indiska och urläckra rödblingade julkuddar från Hm home

ps ursäkta bildkvaliteten men det är sjukt dåligt kameraljus i mitt sovrum på vintern :(

bild (4)

VARDAGSRUM FÖRE: som jag har det i vanliga fall.

IMG_3723 600

VARDAGSRUM EFTER: soffan är julpimpad till max med guldiga toner och såklart den röda tråden genom de vackra sammetskuddarna från Hm Home.

Min katt Brorsan the Star är ett självklart inslag även i julens inredning :)

IMG_3717 600

That cushion may be bling BUT  im the true Star in this sofa :)

julinredning iv

IMG_3721 600

Där har  ni några juliga bilder från mitt hem just nu och kom ihåg mitt mantra….det är alltid detaljerna som gör det:) inlägget skulle lika gärna kunna heta den svarta tråden då Brorsan the cat star alltid är lika närvarande på varje inredningsbild haha :)

Vi kommer nu att ta semester nu ett tag på Inredningsvis så jag passar på att önska alla er underbara följare en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅRRRRR utan er vore inget möjligt  så TACK :) och vi syns nästa år snyggingar.

LOVE Maria och Jon

IMG_3732

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

4 Comments

  1. Riktigt fint och enkelt vacker gran!

    Har inte updt på en månad, men ett julinlägg med lite info finns nu uppe!
    Puss och kram

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.