adventsstjarna

julskinka

inredningsblogg (2)

inredningsblogg (1)

inredningsblogg (3)

inredningstips

inredningsblogg (4)

julgran

Så är det då äntligen jul, all spänd förväntan och längtan är över. Jag vill dock pausa mitt i alla värmande juleljus ge en påminnelse om att det finns de som befinner sig i kyla, sorg och ensamhet.

Jag tänker då främst på de anhöriga till barnen i Connecticut som miste livet på det mest brutala och meningslösa vis världen beskådat. Många julklappar var säkert redan köpta men de får inga glada barnansikten som öppnar dem på juldagen.

Julen är en högtid för gemenskap men blir därmed också en tid då ensamheten är värre än någonsin för dem som inte har någon att fira den med.

Jag vet själv hur det kändes den julen efter min mamma dog 2008, den fruktansvärda känslan av total sorg, tomhet och ensamhet. I flera år efteråt stängde jag av helt att det var jul, låtsades att det var en vanlig helg som alla andra. I år är första gången jag börjar få tillbaka den riktiga julkänslan, mycket tack vare min kille Jon som gett mig tillbaka glädjen och meningen med jul.

Inredningsvis tänder denna dag ett julljus för alla de som inte har någon att fira med och ger kärlek till varje frusen ensam själ.

Till alla er mina underbara följare önskar jag en riktig GOD JUL,  med många kyssar under misteln :)

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

20 Comments

 1. Merry merry Xmas darling…..love from me …enjoy these days…..thanks for your friendship…..love you …Ria…xxx…

  *
  **
  ***
  ****
  *****
  *******
  *********
  *
  *

 2. There is no time more fitting to say ”Thank You” and to wish you a Happy Holiday Season and a New Year of health, happiness and prosperity.
  Merry Christmas, Dear Heart!
  Yours,
  Teresa

 3. Kloka ord som får en att uppskatta vad man har ännu mer, allt går så lätt på rutin.

  Jag hoppas din jul blir skön och god!

  Kramar till dig!
  Maria

 4. Very elegant interiors. Merry Christmas and A Happy New Year to you Maria. May this Christmas be special to you filled with love, peace and joy. Thank you for support and wonderful comments throughout the year. Pamela

 5. Merry Christmas Maria! I’m sorry for what you have written, hope you have an amazing holiday time and be happy! love and hugs!♥

 6. Maria, Thank you for all the beauty that you have brought to my life this year. Happy happy Holidays my Friend!
  Connie*

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.