GOD JUL från inredningsvis

adventsstjarna

julskinka

inredningsblogg (2)

inredningsblogg (1)

inredningsblogg (3)

inredningstips

inredningsblogg (4)

julgran

Så är det då äntligen jul, all spänd förväntan och längtan är över. Jag vill dock pausa mitt i alla värmande juleljus ge en påminnelse om att det finns de som befinner sig i kyla, sorg och ensamhet.

Jag tänker då främst på de anhöriga till barnen i Connecticut som miste livet på det mest brutala och meningslösa vis världen beskådat. Många julklappar var säkert redan köpta men de får inga glada barnansikten som öppnar dem på juldagen.

Julen är en högtid för gemenskap men blir därmed också en tid då ensamheten är värre än någonsin för dem som inte har någon att fira den med.

Jag vet själv hur det kändes den julen efter min mamma dog 2008, den fruktansvärda känslan av total sorg, tomhet och ensamhet. I flera år efteråt stängde jag av helt att det var jul, låtsades att det var en vanlig helg som alla andra. I år är första gången jag börjar få tillbaka den riktiga julkänslan, mycket tack vare min kille Jon som gett mig tillbaka glädjen och meningen med jul.

Inredningsvis tänder denna dag ett julljus för alla de som inte har någon att fira med och ger kärlek till varje frusen ensam själ.

Till alla er mina underbara följare önskar jag en riktig GOD JUL,  med många kyssar under misteln :)

LOVE M

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis