Påsk måste vara den mest bizarra av alla högtider! Börjar man dessutom läsa historien bakom påsken börjar man skratta nästan hysteriskt. Det är ett salig hopkok av Jesus Kristus, Påskfågeln som blev påskhare, underligt pyntade björkris, målade hönsägg och påskhäxor som flyr till Blåkulla för firande med Djävulen. Japp Påsk sagan har fasen mer att hålla reda på än det är att hålla koll på handlingen i Game of Thrones.

När jag va liten och bodde på landet uppskattade jag Påsken på ett annat vis än nu. Nu känner jag egentligen inte så mycket för Påsk mer än att det är bra att vara långledig.

Glad Påsk!

MEN allt som för människor samman i kärlek och gemenskap är alltid bra i en mörk hotfull tid som nu. Därför uppmanar jag nu alla att ta en sillanubbe till, brasa på brasan och frossa slut på påskägget (det är ju ändå påsk bara en gång per år:)

Fröken Inredningsvis herself flyger nu obligatoriskt till Blåkulla med vässad kvast och min svarta katta därbak:)

Ha en kanon Påsk på er!

LOVE M

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.