Glad midsommar önskar Inredningsvis

Midsommar är ju en glädjens högtid! Men för mig är det inte det alls. Min mamma dog nämligen på midsommar och för mig känns det som igår varje midsommar. Tiden läker inte alls alla sår, men man kan lära sig att leva med sorgen. Den finns alltid där och det är bara att omfamna den utan att kämpa emot. Jag har därför svårt att fira Midsommar. Jag brukar låtsas det är en dag som alla andra och bara låta sorgen passera. Jag vet dock att det enda min mamma ville var att jag skulle bli glad och lycklig. Så jag jobbar på det!

Till alla er andra önskar jag en riktigt Glad Midsommar och må det klassiska midsommarregnet passera snabbt detta år :)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 129 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis