Midsommar är ju en glädjens högtid! Men för mig är det inte det alls. Min mamma dog nämligen på midsommar och för mig känns det som igår varje midsommar. Tiden läker inte alls alla sår, men man kan lära sig att leva med sorgen. Den finns alltid där och det är bara att omfamna den utan att kämpa emot. Jag har därför svårt att fira Midsommar. Jag brukar låtsas det är en dag som alla andra och bara låta sorgen passera. Jag vet dock att det enda min mamma ville var att jag skulle bli glad och lycklig. Så jag jobbar på det!

Till alla er andra önskar jag en riktigt Glad Midsommar och må det klassiska midsommarregnet passera snabbt detta år :)

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.