GLAD MIDSOMMAR OCH INREDNINGSVIS TAR SEMESTER

Det har vart tufft länge bakom kulisserna här på Inredningsvis med företag som krånglat och massa annat. Vi influencers visar ju bara upp en sida utåt i social media vilken ofta ser perfekt ut. Men jag kan tala om att livet och verkligheten bakom den ”perfekta Instagramfasaden” ser helt annorlunda ut. Där går vi alla igenom alla motgångar och svårigheter som tillhör det vi kallar livet. Frågan är om det är så jäkla skönt att vara helt perfekt? Är inte livsärr och fel med brister så mycket mer intressant. Tror vi ska börja visa mer utåt vår mänsklighet, visa att vi faktiskt kan må skit och att det är helt okej det också. Visst vissa perioder är livet Instagramperfekt men andra perioder är det helt ok att gråta, bryta samman och visa MÄNSKLIGHET. Det har jag gjort många gånger bakom kulisserna på Inredningsvis och jag står för varje tår mitt i allt slitsamt jobb jag gjort.

 

Nu kommer jag iaf snart ta en extremt välbehövlig semester efter mycket stress. Jag kommer att åka till glammiga Spanska staden Marbella. Så jag kommer blogga glesare här i sommar. Jag passar nu på att önska er alla en riktigt GLAD MIDSOMMAR och skååållll tamejfaeeeennnn :)

Fram för mer mänsklighet och Hasta la Vista!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

2 kommentarer

Anna fredag, juni 21, 2019 - 11:22

Hej Fina Du <3
Nej, Livet är inte en perfekt fasad. Livet är så mycket mer.
I know.
Släpp ut det som finns inom dig, det är alldeles för tungt och jobbigt att bära allt inom sig.
Önskar dig en UNDERBAR semester och en riktigt Fin Midsommar!
Varma kramar Anna

Svara
Moa Lindh fredag, juni 21, 2019 - 11:30

DU ÄR BÄST Maria tänk all inspiration och glädje du ger oss varje dag året runt DU är värd det bästa Kram Moa

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 kommentarer 138 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis