fbpx

Sovrum – Fina fjärilar i sängen

Hög tid för lite koll på sovrum och vad som är hett mellan lakanen just nu. VARNING för alla er som har insektsfobi för här fladdrar det och flyger i sängen :)

Sovrum

sovrum

 

overkast

Mixa helst fina fjärilsmotiv med att ha övriga sängkläder i rent vitt, det kan annars lätt bli butterfly effect overload :)

Alla härliga sängkläder i detta inlägg är från härliga Hm home.

paslakan

himmelssang

Sovrum

Somliga gillar fjärilar i magen. HM Home satsar istället på fjärilar i vårt sovrum denna säsong. Jag har alltid älskat fjärilar då de står för frihet och förändring. Om jag står inför en jobbig förändring i livet brukar jag se mig som en fjäril som förvandlas, lämnar det gamla och flyger vidare mot nya okända mål. Det är bara om man fastnar och är rädd för förändring som livet går på sparlåga och man dör själsligt.

Våren är förändringens storhetstid och passande nog även fjärilens tid att sprida sina vackra vingar. Inredningsvis är lik en fjäril som alltid strävar efter att förändras, förnyas och ge sina blommor (Er) endast det allra bästa :)

Vad gillar ni bäst fjärilar i sovrum eller på sommarängen???

Ha en härlig vecka!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis