Hög tid för lite koll på sovrum och vad som är hett mellan lakanen just nu. VARNING för alla er som har insektsfobi för här fladdrar det och flyger i sängen :)

Sovrum

sovrum

 

overkast

Mixa helst fina fjärilsmotiv med att ha övriga sängkläder i rent vitt, det kan annars lätt bli butterfly effect overload :)

Alla härliga sängkläder i detta inlägg är från härliga Hm home.

paslakan

himmelssang

Sovrum

Somliga gillar fjärilar i magen. HM Home satsar istället på fjärilar i vårt sovrum denna säsong. Jag har alltid älskat fjärilar då de står för frihet och förändring. Om jag står inför en jobbig förändring i livet brukar jag se mig som en fjäril som förvandlas, lämnar det gamla och flyger vidare mot nya okända mål. Det är bara om man fastnar och är rädd för förändring som livet går på sparlåga och man dör själsligt.

Våren är förändringens storhetstid och passande nog även fjärilens tid att sprida sina vackra vingar. Inredningsvis är lik en fjäril som alltid strävar efter att förändras, förnyas och ge sina blommor (Er) endast det allra bästa :)

Vad gillar ni bäst fjärilar i sovrum eller på sommarängen???

Ha en härlig vecka!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

40 Comments

 1. Hi Maria! Thanks a lot for stopping by, was off for a long weekend and I’m just back! Love butterflies too, in the sheets give an adorable touch to the room, perfect for the spring, but also for all the year, very girlie! Kisses and hugs dear, have a great week ahead!:*♥

 2. Hi Maria,

  I can’t think of anything that shouts Spring more that butterfly bedding! The fabric looks so soft and fresh.

  Have a great start to a new week!

  xxleslie

  • maria Reply

   AWW thanks sooo much and I wish you a wonderful week also Leslie:) LOVE

 3. Hej Maria,
  Vilka underbara bilder. Man blir verkligen inspirerad.

  Sv:
  Kul att du hittade hit.
  Jag har inte bloglovin än..är det bra att ha?

  Vem gillar inte inredning :-)

 4. Stoffisen Reply

  Vackra sängkläder.
  Undra vad det är för kvalité? Om dem satsat på den också. Jag tycker om enfärgat med enkla raka mönster men dessa var fina. Det kan beror på de vackra bilderna i miljön.

  Stor kram och önskan om en kommande magisk tisdag
  Stoffe

  • maria Reply

   Tackar:) ja en sak är klar att sängkläders kvalitet går ej efter pris då jag fått dyra bottennapp i påslakan på sista tiden:( Så kanske HM är bättre LOVE

 5. vad glad jag blir att du gillar min blogg! Jovisst finns jag på Blogglovin, det är bara att söka upp Ina den Fina ;)

  Jag är supertråkig när det kommer till sängkläder, jag har vara vita lakan och påslakan och örngott. fast jag älskar den rena och fräscha känslan av det :)

  Kram från Ystad

 6. Fina fjärilar! Har du sett om det finns liknande för barnsängar? Jag önskar mer inspiration för barnrum i din fina blogg :)

 7. väldigt sött, men jag använder alltid helt vita lakan. Tycker om den rena, fräscha hotellkänslan :)

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.