fbpx

Ge hemmet ett lyft med nya ytterdörrar online

Letar ni ytterdörrar online till bra priser? Sluta leta för i detta inlägget tipsar jag om en grym butik som specialiserat sig på kvalitetsdörrar både inomhus och ute. Jag har själv en ytterdörr fetisch, jag brukar gå runt i olika områden och beundra vackra ytterdörrar på olika hus. En ytterdörr är inte bara en dörr, den ger hela hemmet ett starkt statement. Därför är det extra viktigt att tänka till rejält när man ska köpa en ny ytterdörr. Vad vill man att den signalerar för huset i övrigt och för de som bor där. Vilken färg ska den ha? Ska dörren vara klassiskt vit och nedtonad eller starkt färgad och sticka ut från den klonade mängden.

Här tipsar jag om riktigt snygga kvalitets ytterdörrar online och dessutom till bra priser.

Ytterdörrar online

Udda mönster ger ett spännande intryck och är snyggt på framför allt moderna hus.

Att välja en färgad dörr är det säkraste kortet om ni vill sticka ut från den klonade mängden.

Klassiska vita ytterdörrar med spegelmönster passar bäst på hus i sekelskiftes stil.

Jag minns när vi renoverade mitt barndomshem uppe på landet (som jag tyvärr inte har kvar) Jag målade då om ytterdörren från tråkbrun till en läcker mörkgrön färg. Jag kom ihåg att potstbäraren som alltid kom i bil blev helt såld på ytterdörren efter min magiska makeover. Det var då jag insåg att rätt ytterdörr på ett hus ger ett stort intryck för alla som går förbi.

Butiken jag tipsar om idag heter mindorr.se och är en butik med både inner och ytterdörrar online. Deras dörrar finns antingen i standard vit färg eller så kan de fås i valfri färg efter beställning. Alla mindorrs dörrar är Svensktillverkade och har alltid högsta kvalitet men håller ändå låga priser. Ytterdörrar kan specialbeställas om måtten tex. är udda eller om någon speciell färg utöver det vanliga önskas på dörren.

Efter jag målade ytterdörren grön på landet, så kan jag rekommendera alla att våga ta i med färg när ni väljer dörr. Ett vitt hus tex. kan med en färgstark dörr, ge ett starkt statement och vad är väl coolare än att sticka ut från den klonade grann mängden.

Ett uttryck säger att den som är rädd för färg är rädd för livet…..visa ord där :)

Trevlig helg!

LOVE M

 

Få rabatter och de senaste inläggen med de hetaste inredningstrenderna

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis