Att hitta rätt julklapp till rätt person kan vara ett rent helvete! Jag menar vad ger man tex. bort till den kräsne som redan har det mesta? Eller vad gör man för att undvika att helt fel julklapp till brorsan åker tillbaka direkt till affären den kom från i Januari?

Svaret är givet! Ge bort det ALLA vill ha! ett presentkort till mottagarens favo butik eller ännu bättre ett speciellt guldkort med fri valfrihet till alla butiker.

Presentkort

presentkort

Detta har sajten anygift.se tagit fasta på och erbjuder presentkort till alla oavsett ålder, kön eller tycke och smak. Anygift har presentkorten till alla de kändaste och största butikerna just nu. Vill man inte ge bort saker kan ett kort på en upplevelse, resa eller en lyxig hotell vistelse vara grejen.

Vet man inte vad mottagaren gillar har Anygift specialaren guldpresentkortet. Med detta presentkort får man välja helt fritt bland presentkorten på Anygifts hemsida. Hm, Flygstolen, Ullared, The Body Shop, Zalando och Intersport är bara några kända butiker ni kan välja presentkort från på Anygifts sida. Ett pr esentkort är helt enkelt den perfekta julklappen då den aldrig kan gå fel för någon.

Det bästa man kan ge bort i julklapp till svärmor är valfrihet :)

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.