fbpx

Ge bort en personlig canvastavla i julklapp

Är väggen trist och tråkig ? Vill ni inte hänga upp en klonad tavla med ett massproducerat motiv som alla andra har. Då kan en canvastavla med ett personlig fototryck vara lösningen. Med personliga foton tryckta på canvastavlor kan man tex. föreviga den härliga solsemestern året runt.

Vi närmar oss ju även jul och varför inte ge bort en stor hård personlig julklapp i år? Här tipsar jag nu om några perfekta fototavlor med passande jul och vintermotiv.

Ett vackert vinterlandskap gör sig perfekt som fototavla det kyliga halvåret.

Här ser ni ett perfekt canvastavla foto med mysigt julmotiv. Varför tex. inte föreviga den galna julfesten och få den i fototavel print, något att minnas och skratta gott åt nästa jul.

Här ser vi rena kottkonsten :)

Ovan ser vi exempel på hur vackert vintern kan fångas på en foto canvastavla. Alla tavlor ovan kommer från BestCanvas.se en grym butik med canvastavlor online. Här kan ni beställa personligt utformade tavlor som de ovan men även fotomuggar, foto musmattor, fotokuddar, foto mobilskal och mycket mer.

Det jag gillar bäst med BestCanvas.se är att de är miljömedvetna i hela deras produktionsprocess. De trycker sina fotoprodukter uteslutande med sk. HP latex bläck, vilket ger en utmärkt lyster och färg av allra högsta kvalitet. Det höga UV-skyddet för dukutskrifterna ser till att duken kommer att vara färgäkta i minst 75 år. Men det bästa är att HPs speciella latexbläck är helt ofarligt för både djur och människor, samt luktfritt. Detta gör att fototavlorna även kan användas av högkänsliga personer och de med svåra allergier.

BestCanvas.se har även fått Bäst i Test i SVTs konsumentprogram PLUS, vilket säger en del om deras kvalitet.

Så vill ni ge bort en stor hård julklapp (som alla egentligen vill ha) med personlig prägel då är det absolut en fototavla ni ska satsa på. Eller varför inte ge bort en mysig fotomugg med ett perfekt Instagram moment för mottagaren att minnas vid varje helig morgonkaffe stund.

Personliga klappar är grejen!

LOVE M

INREDNINGSVIS KÖPTIPS:

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis