fbpx

Ge bort en personlig babybok i doppresent

Det var en gång en liten flicka som älskade när hennes mamma läste sagor! Hon älskade att drömma sig bort till andra spännande världar och visste att när hon blev stor skulle hon bli nåt annat än alla andra. Hon skulle gå sin egen otämjda väg precis som Ronja Rövardotter. Hon skulle minsann höja sin röst om något var fel och våga säga det ingen annan sa.

Den lilla flickan är jag! och jag är helt säker på att min extrema skrivar talang är från att min mor läste ton av sagor för mig som barn. I detta inlägg ger jag helt fokus hos de magiska sagornas värld. Barnets allra första sagobok betyder mer och ger mer intryck än vad man helt förstår.

Här är ett litet urval från butiken Unikabarn.se som bla. har en personlig babybok, perfekt som doppresent!

Babybok

En personlig babybok är den perfekta doppresenten!

Denna personliga ursöta babybok är en saga ihopflätad med barnets egna personliga uppgifter. Mer än 15 personliga uppgifter från barnets födelse som barnets födelsedag, födelsetidpunkt, vikt, längd samt sjukhusets namn mixas ihop med en saga om vackra prinsessor och prinsar.

Babyboken med den personliga sagan finns både för pojkar och flickor!

De personliga sagoböckerna ovan kommer från veckans valda butik Unikabarn.se Denna barnbutik har specialiserat sig på personliga böcker till barnen. De anser att alla barn är unika därför ska de även få unikt utformade leksaker och sagoböcker. I sortimentet finns förutom babyboken. doppresenter, personliga leksaker, skrivartiklar och mycket mer.

Så letar ni en unik ingen annan lik barnpresent kan jag varmt rekommendera ett besök till Unikabarn:)

Låt barnen förbli unika i en allt för klonad värld!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis