Ge bort en lyxig tidningsprenumeration i julklapp

(I samarbete med prenumeration.online)

Att ge bort en tidningsprenumeration på en favotidning till mottagaren är en perfekt Julklappp och present. Det som är ännu bättre är att tidningsprenumationer numer kommer med lyxiga premie gåvor på köpet. Det lir liksom två julklappar i en med prenumeration med premie. Är ni inte säkra på vilken typ av prenumeration mottagaren vill ha så försök spana i deras hem på tidigare tidningar de köpt. En som är skönhetsintresserad allmänt är ju heller inte teknikintresserad, så försök se på personens intressen och välj tidningsprenumeration efter det.

Idag tipsar jag om sajten prenumeration.online som har det mesta inom tidningsprenumerationer. Och ett par av de erbjudande som finns är Elle prenumeration med cocktailglas från Iiitala för 238 kronor, Allt om Mat med Ostindia från Rörstrand och sporttidningar med trendiga träningskläder? Prenumeration.online har inte bara tidningsprenumerationer från kända tidningar. De har även olika boxar att ge bort, ljud/E-böcker och streaming film & TV. Ge bort en julklapp som håller länge helt enkelt, ingen kommer bli besviken jag lovar.

Jag gav själv bort en helårsprenumeration av Allers till pappa en jul. Han blev verkligen superglad då han avgudade Allers. Så känns som det där med ge bort tidningar är ett säkert kort oavsett ålder eller kön.

Ha en kanon vecka!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 198 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis