fbpx

Söta barnsaker från BarnParadiset

Hög tid för lite söta barnsaker tips här på bloggen. Jag har försummat alla mammor ett tag men nu så får ni det bästa tänkbart. Veckans utvalda butik är nämligen sprängfylld med barnsaker som garanterat smälter hjärtat vid första åsyn :)

Barnsaker

barnsaker

Hur underbart sött är inte det här lilla spegelbordet i sann prinsessanda, från BarnParadiset :)

barn

Naturlig hudvård att vårda torr babyhud med, den perfekta gåvan.

beauty-box-lekvaska-fran-oscar-ellen

Att kopiera mammas makeup är alltid populärt och det här sminksetet gör det möjligt utan att se ut som ett clownface. Detta och många fler ursöta barnsaker finns hos Barnparadiset.

tandask-harlock-och-sjukhus-armband-forvarings-set-bla

handdukar

Underbara champagnefärgade plädar och filtar från barnparadiset.

fleecefilt-lovely-teddy-bear-brun

barntapeter

Barnsaker som Fotoalbum är den perfekta barngåvan enligt mig…minnen går inte att kasta utan håller livet ut.

startpaket-sangklader-till-vagga-7-delar

Barnsaker

Vare sig man är förälder eller inte så kan det vara nog så svårt att hitta rätt present till barnkalas och dop. Det finns dock några säkra barnsaker som aldrig kan gå fel enligt mig. Mjuka filtar och plädar t.ex. gör alla föräldrar glada och barnen varma och nöjda. Webshoppen barnparadiset har underbara virkade babyfiltar i flera söta färger.

Min personliga favorit bland babysaker är fotoalbum med barnets första hand/fotavtryck. Vad är väl gulligare än att som vuxen se tillbaka på sig själv och inse att man var SÅ liten :)

Ovan hittar ni härlig barninspiration från barnrummet, de har söta saker för barn i alla åldrar. Jag är helt såld på deras lilla sminkbord ala mini-Marie Antoinette, varje stor och liten prinsessas dröm.

Jag hoppas ni fått några sköna gåvotips och mitt råd är att ….stressa inte i onödan. Det är i slutändan vi vuxna som är mest nojiga över presenter. Barnen är oftast nöjda med allt de får att leka med, inklusive presentpappret :)

Vilka barnsaker gillar ni bäst ???

Ha en skön start på veckan

LOVE M

barnparadiset

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis