fbpx

Gästinlägg: lycka & framgång

therese sundström

Gästskribent: Therese Sundström

Jag vill göra en liten instickare i ett ämne som jag tror gynnar alla. Det är ett viktigt ämne som jag vill dela med mig till er.

Jag tror verkligen att det stora målet med livet är lycka + framgång. Med framgång så jobbar vi varje dag för att komma lite närmre vårt drömliv. För att kunna göra det så är det viktigt att gå sin egen väg, göra det man är bra på och tycker om. För att kunna tackla alla negativa människor som bara vill dra dig tillbaka, så är det bra att bygga upp en personlighet som kan göra dig stark mot dessa.

Lyckan är något du bär med dig. Det som uppfyller dagarna med någonting riktigt roligt. Det är viktigt att komma ihåg att vi inte behöver framgång för att vara lycklig. Dock så behöver vi pengar för att överleva i den kapitalistiska samhällsstrukturen vi har i Sverige. Det kan vara svårt att förändra systemet. Däremot är det möjligt att anpassa sig till systemet och välja en väg som möjliggör både framgång och lycka. Välj rätt väg.

Ett stort problem med att ha mål som endast riktar sig mot pengar är att risken blir stor att man väljer ett yrke där man får bra betalt utan att tänka på om själva arbetet gör dig lycklig. Ju mer fokus man har på pengar, desto lättare glömmer man bort vad som faktiskt spelar roll för riktig framgång. Såklart att jobba med något som är riktigt roligt.

Tar du ett jobb i hopp om miljonerna och där du kommer behövas 80 timmar i veckan. Är det ett jobb som du inte tycker är roligt så måste du börja fundera på om det verkligen är lösningen till ett bra liv? Är det verkligen det dem timmarna du vill spendera ditt “korta” liv med?

Det som händer är att du pressar din livskvalité i botten, äter upp din själ inifrån och för varje dag som går kommer du tappa hoppet om vad som faktiskt spelar roll på ett arbete. Dessutom kommer du aldrig att bli särskilt bra på det du gör och kollegor som faktiskt tycker om deras jobb kommer att springa om dig.

För att läsa mer om personlig framgång och hälsa, välkommen att kika in hos mig här.

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis