Fynda REA gardiner billigt under 1000 kr

(Innehåller annonslänkar)

Vill ni fynda gardiner billigt? Sluta leta för idag tipsar jag budgetlyx gardiner för hela slanten. När alla tagit ner sina julstjärnor och julgardiner, gapar fönstren lika tomma och trista som plånboken dan innan den 25 e. Då är det den absolut bästa tiden att köpa ett par nya fräscha gardinlängder med hundra procent vårkänsla. Just nu i början på året kommer även många härliga gardinnyheter i alla butikerna online.

LÄS MER: 6 tips för att hänga gardiner rätt och snyggt

Här tipsar jag nu om galet snygga gardiner för nya lyxiga vårfönster som säger hej 2024!

Fynda gardiner billigt!

Ni hittar rosa gardiner ovan HÄR

Rosa gardinlängder

HUR SNYGGA? är inte dessa rosa gardiner. Att inreda med rosa gardiner ger genast fönstret ett rejält statement, ett SE PÅ mig statement. Ett tips är att tona ner resten av inredning till mer neutral om ni kör starka färger på gardinerna. Annars får sinnena överdos av färg och ni får ta lugnande för att orka vara i rummet.

Bor ni ihop med en kille som absolut INTE vill ha rosa gardiner finns två alternativ 1. sexstrejka till ni får som ni vill med fönstren 2. Gör slut och bli ihop med en rosa like istället.

SHOPPA NYHETER

Grå gardin ovan finns HÄR

Grå gardinlängder

Ger ett sobert stilrent intryck i rummet och har synt flitigt i Instagram hemmen förra året. Matcha gärna med rosa kuddar då grått och rosa gifter sig väl.

Vit lyxigt bred gardin ovan finns HÄR

Vita gardinlängder

Är alltid lika rätt oavsett vilka trender som kommer och går. Skira vita spetsgardiner är alltid en romantisk dröm i fönstren, speciellt om sommaren.

Ni hittar bred grön gardinlängd HÄR

Gröna gardinlängder

Grön färg är hetare än nånsin detta nya året 2024. Så gröna gardiner är mer än rätt för trendiga vårfönster. Matcha gärna med beige och varmt bruna toner.

Ni hittar mossgröna gardiner HÄR

BILLIG HISSGARDIN!

Ni hittar hissgardin HÄR

En hissgardin är snyggt i fönster som inte behöver långa gardinlängder. Passar tex i stugor där det är lågt i tak.

SKIRA TUNNA GARDINER

Skira gardiner med snyggt fall HÄR

Ni hittar beige gardin ovan HÄR

MÖRKLÄGGANDE GARDINER

Mörkläggande gardiner är perfekta om våren och sommaren, när solen är som allra starkast. Ni kan även hänga mörkläggande gardiner bakom de vanliga gardinerna, på en gardinskena med två spår.

Mörkläggande Gardin ovan finns HÄR

Lyxig beige gardin finns HÄR

Slutsummering – gardiner billigt

Så där ja då var årets första gardininlägg avklarat. Jag hoppas ni fynda några riktigt snygga gardiner nu. Rätt gardiner i rätt fönster kan göra underverk. Gardiner är för rummet vad skor är för outfiten, dvs rätt val avgör allt!!

Ha en fin vecka!

 

 

  1. Så mkt fint! Jag undrar över soffkuddarna å bild 2 med spegeln var kan man köpa dom? Så vrigt o fräscht!

  2. Sooo beautiful! Interesting suggestions, wonderful colors… I love pink and grey, I appreciated very much this post dear! ^_^ Much blessings to you in this new year!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström

Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Annonsering

Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024