Garderober med skjutdörrar för smart förvaring

(Innehåller Jotex Newport ellos & Soffadirekt annonslänkar)

Garderober med skjutdörrar har verkligen fått sig ett uppsving både vad gäller funktion och design på senare år. Långt borta är de fula tröga skjutdörrarna som jag hade i min första lägenhet och som alltid kärvade rejält varje gång jag öppnade. Ja faktum är att man fick agera Hulken för att få upp dem ibland. Nej den nya tiden bringar nya skjutdörrar och nu glider de minsann upp lätt och tyst som en fjäder.

LÄS MER: Höstens hetaste trend är beige sammetsinredning

Spana in de här snygga nya garderoberna med smarta skjutdörrar från 140kvadrat.se De finns även i massa olika färger för all lätt kunna matcha övrig inredning.

Garderober med skjutdörrar

garderober-med-skjutdorrar

Vita skjutdörrar på garderoben tycker jag är snyggast då de liksom smälter in med rummet i övrigt på ett diskret inredningsvis.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Lyxig matgrupp HÄR  Sänggavel sammet HÄR Solspegel HÄR Sammetspuff HÄR

garderober-skjutdorrar

Garderobsmärket Mirro erbjuder flera olika utföranden på deras garderober med skjudörrar!

garderober-online

Jag gillar att ge tips för små utrymmen som ni säkert märkt. Just garderober med skjutdörrar är nog det smartaste sättet av alla att spara plats på i tex. hall och sovrum. Istället för otympliga garderobsdörrar som går utåt sparas platsen genom att dörrarna dras åt sidorna. Det är också en lyxig känsla tycker jag att ha en hög skjutdörrsgarderob som man sådär nonchalant lätt drar åt sidan.

När jag flyttade in i nuvarande lägenhet fick jag ett rejält gammalt skåpsskrälle på köpet i sovrummet. Det tar SÅ mycket plats och jag skulle tom. kunna ha en möbel till om det inte fanns där. Jag behöver däremot en garderob på samma ställe där klumpen står nu och därför ska jag absolut investera i en garderob med skjutdörrar istället.

Garderoberna ovan kommer från butiken 140kvadrat.se som satsar på måttanpassade Svensktillverkade garderobslösningar från märket Mirro. Garderoberna anpassas alltså personligt vilket är extra bra om man tex. vill ha en hög garderob ända till tak. Inredningen till garderoberna ovan finns i hela fem varianter att välja på och även utsidan finns i massor av olika material.

Japp det bli absolut en garderob med skjutdörrar nästa gång i sovrummet. Jag börjar så smått komma över skjutdörrstraumat jag har från förr, när jag ser de moderna snyggingarna ovan:)

Ha en fortsatt skön helg!

LOVE M

KÖPTIPS – REA PÅ INREDNING MED UPP TILL 60 % JUST NU

SAMMETSSOFFOR OVAN FINNS HÄR / SAMMETSSTOLAR HÄR / ÖVRIGA SAMMETSMÖBLER HÄR

Mitt inlägg med inredning med upp till 70 & rabatt hittar ni HÄR

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 288 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis