(Innehåller Jotex ellos & Royaldesign annonslänkar)

Denna kommande veckan fyller jag år och jag firar med att ge ER rabatt heeela veckan lång. Alla inlägg denna veckan kommer alltså innehålla inredning där ni får rabatt….bra va:) Jag anser nämligen att ge och se folk bli glada är den bästa egna gåvan.

Ni som är galna i By Rydéns lampor ska absolut se hit idag. Jag tipsar nämligen om By Rydéns belysning till rabattpriser just nu. By Rydéns har gjort ett rejält statement i belysningssfären på senare år. På Instagram ser man deras lampor i nästan var mans hem och trendfaktorn på By Rydéns lampor just nu är skyhög. Att välja rätt lampa till rätt rum är ett svårt val och bland krävs lite belysningstips. Väljer man rätt lampor på rätt ställen i rummet så höjs hela ytan till max. Med fel placerad belysning på udda ställen, blir istället rummet platt fall på kvällen.

LÄS MER: 6 sätt att inreda med sammet för ett lyxigt hem med WOW-känsla

Här får ni några smarta belysningstips samt By Rydéns lampor att fynda med 20 % rabatt just nu.

By Rydéns lampor

Se så snygg By Rydéns taklampa Gross är i detta Instagram vardagsrum från @interiorbyrezan

Taklampor med rabatt

Alla By rydénd lampor ovan finns HÄR

Bordslampor med rabatt

Bordslampor ovan hittar ni HÄR

Belysningstips: Om man placerar bordslampor i fönster hindrar man från insyn uteifrån. Ljuset reflekterar över fönstret så att den som är på utsidan inte kan fokusera på vad som pågår på insidan. Perfekt om man vill slippa sliskiga snuskgubbar eller Tinder stalkers från att försöka glo in:)

Golvlampor med rabatt

Golvlampor ovan hittar ni HÄR

Foto: @homebyskyman

LÄS MER: 10 trendiga taklampor som är poppis på Instagram

Visst är de snygga lamporna ovan? Jag tycker By Rydéns lampor mer är som inredningssmycken än bara ren belysning. Förr slängde man ju bara upp ett lampskrälle för det skulle bli ljust i rummet. Idag känns rätt val av belysning och då framför allt vilken statement taklampa som helt avgörande. Intressant det där med olika inredningsprylars genomslag i media. De största just nu anser jag är sittpuffar i sammet, sammetsstolarna OCH rätt trendig lampa.

Jag hoppas att ni kommer gilla min rabattvecka special, well egentligen borde ni ju det för vem fasen gillar inte nedsatt pris haha :)

Ha en helt ”lysande” vecka!

LOVE M

sommar REA SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Homeroom
1 7592 199 SEK −20%

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

5 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.