Fynda hårvårdsprodukter som räddar risigt vinterhår

Letar ni grymma hårvårdsprodukter just nu så sluta leta för här kommer några riktigt bra fyndiga tips. Kylan slog till som en fet käftsmäll i år efter haft så lång skön sensommar. Jag tycker kyla är totalt onödig och värdelös så för mig hade gärna värmen fått fortsätta. Något annat som inte gillar kyla är håret och huden. På vintern blir luften torr och sådär jobbigt uttorkande överallt. Då är det ett MÅSTE med rätta hårvårdsprodukter för att skydda, stärka och få tillbaka fukten i håret.

Just nu har Lyko riktigt bra hårvårdsdeals med märkena Wella och Sebastian. jag tipsar här om några riktiga favoriter för att bevara ett fräscht fuktigt svall när vinterkylan river på ute. Ni får 3 för 2” på alla produkter från Wella och Sebastian nedan.

Riktigt bra fuktgivande schampoon är dessa två från Sebastian. Sebastian Hydre schampoo reparerar torrt och frizzigt  hår. Det Har en intensiv och näringsrik formula som återfuktar torrt, frizzigt och behandlat hår och ger nytt liv, len fyllighet och spänst. Skyddar även färgat hår.

Schampoo två är Sebastian Penetraitt schampoo är det perfekta schampoot för stressat cityhår. Det eliminerar all stress och är påtagligt stärkande och reparerande. Aktiva ingredienser som tränger in i håret och reparerar skador och minimerar stress, ger superstark och silkeslen känsla och skyddar färgat hår.

Riktigt bra balsam för risigt torrt hår är dessa två. Nummer ett heter Sebastian Color Ignite Mono conditioner rejält färgbevarande. Det Innehåller Smart Color Seal som kapslar in färgen och jämnar ut själlskiktet. Detta medför att ljuset reflekteras kan reflektera och därmed ger en högre glans och skinande färg.

Balsam nummer två är Sebastian Penetraitt conditioner och matchar med schampoot i samma serie. Det skyddar håret från stress och yttre faktorer i miljön.

De där ”lilla extra” produkterna är här några grymma hårmasker och ett grymt torrschampoo.

1. Sebastian Penetraitt Repair-masque 2. Sebastian Dynamic torrschampoo 3. Wella SP Luxeoil Keratin Restore Mask 4. Wella SP balance scalp mask 5. Wella SP hydrate mask


Jag personligen tipsar om att tvätta håret sällan på vintern och använda torrschampoo om ni blir feta i hårbotten. Jag har så extremt torra längder så jag tvättar bara håret en gång i veckan. Sen att lägga hårmasker som sitter läääänge i håret och inte bara i futtiga tre minuter. Att lägga längre masker ger mycket mer fukt då den hinner tränga in på djupet. OCH viktigast av allt på vintern ha värmeskydd ALLTID. Inget sliter som värmeapparater och lägg då till vintern så sliter det dubbelt på håret. Lägg alltid ett bra värmeskydd på blött hår innan ni fönar och plattar håret.

Hoppas ni fyndar loss några bra hårvårdsprodukter av de ovan nu :)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

2 kommentarer

Hanna tisdag, oktober 30, 2018 - 10:41

Vilka bra tips!

Svara
My wonderful loves onsdag, oktober 31, 2018 - 13:34

Bra tips! Att hitta rätt produkter är svårare än man tror.

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 kommentarer 123 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis