fbpx

Fynda billiga soffbord med rabatt just nu – budgettips

(Innehåller Ellos Soffadirekt annonslänkar)

UNDERBART! att det finns en dag som firar alla singlar. Det är nämligen “singles day” i helgen, dagen som hyllar alla singlar på planeten. Som singel är det annars lätt att hamna i depp mood med alla högtider för gemenskap som jul Alla hjärtans dag osv. Singles day uppkom i Kina och idag är det även en gigantisk shoppingdag för alla som älskar onlineshopping. Det är stor REA i massa butiker online i helgen och alla singlar kan fira genom att få rejäla REA-priser på massa snygga grejer.

LÄS MER: 75 bästa dekortips ni måste ha reda på

Jag kan tyvärr inte ha ett REA-inlägg på Söndag då singles day är då den dagen är för Veckans instagramhem. MEN jag ger er här ett inlägg med soffbord som jag vet ni gillar. Här får ni massa billiga soffbord till rejäla REA-priser just nu.

Billiga soffbord med Singles day rabatt

Foto: interiorlifestylebyme

Runda soffbord

Runda soffbord ovan hittar ni HÄR

Två och tredelade soffbord

Tredelade bord ovan hittar ni HÄR

SHOPPING FAVORITER

Fyrkantiga och avlånga soffbord

Soffbord ovan hittar ni HÄR

Drinkvagnar för lyxigt rum

Drinkvagnar hittar ni HÄR och HÄR

Jaaa drinkvagnar är bord också! de är rullande bord :)

Svarta marmorbord

Soffbord ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

Svart marmor är HOT och trendigt i år och här kan ni fynda några riktigt snygga bord.

Foto: interior_by_claudia

När det kommer till singelskap finns det såklart många fördelar som denna bla med singles day. MEN det finns jäkla många nackdelar också. Det jag som singel är mest trött på är alla kassa dejter man tvingas gå på. Det känns ibland som om jag tvingas sitta där EN gång till med nån dödskalle man har nada gemensamt med så skjuter jag mig själv. Jag måste även ge STOR tumme ner till Svenska män när de dejtar för de har NOLL koll vad en kvinna vill ha. De ger aldrig komplimanger, säger störiga saker och är allmänt oromantiska. Jag fastnar jämt för utländska killar då de har SÅ mycket mer dating radar och vet hur man för sig. Sen det där med folk som lägger ut odaterade bilder på nätet som inte alls ser likadan ut IRL whats up med det? Sen de snyggaste killarna är alltid upptagna i sexlösa relationer. Näääää just nu har jag gett upp och kommer säkert dör old made.

Tills dess är det jäkligt bra att det finns dagar som singles day då man åtminstone får NÅT gott utav att vara singel, att shoppa på REA :)

Vad tycker ni om singelskap ?

SHOPPA FAVORITER

 

Få rabatter och de senaste inläggen med de hetaste inredningstrenderna

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis