(Innehåller Ellos Soffadirekt annonslänkar)

UNDERBART! att det finns en dag som firar alla singlar. Det är nämligen ”singles day” i helgen, dagen som hyllar alla singlar på planeten. Som singel är det annars lätt att hamna i depp mood med alla högtider för gemenskap som jul Alla hjärtans dag osv. Singles day uppkom i Kina och idag är det även en gigantisk shoppingdag för alla som älskar onlineshopping. Det är stor REA i massa butiker online i helgen och alla singlar kan fira genom att få rejäla REA-priser på massa snygga grejer.

LÄS MER: OUTLET REA PÅ INREDNING  – 80 % RABATT

Jag kan tyvärr inte ha ett REA-inlägg på Söndag då singles day är då den dagen är för Veckans instagramhem. MEN jag ger er här ett inlägg med soffbord som jag vet ni gillar. Här får ni massa billiga soffbord till rejäla REA-priser just nu.

Billiga soffbord med Singles day rabatt

Foto: interiorlifestylebyme

Runda soffbord

Runda soffbord ovan hittar ni HÄR

Två och tredelade soffbord

Tredelade bord ovan hittar ni HÄR

Sommar rea fynd

Fyrkantiga och avlånga soffbord

Soffbord ovan hittar ni HÄR

Drinkvagnar för lyxigt rum

Drinkvagnar hittar ni HÄR och HÄR

Jaaa drinkvagnar är bord också! de är rullande bord :)

Svarta marmorbord

Soffbord ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

Svart marmor är HOT och trendigt i år och här kan ni fynda några riktigt snygga bord.

Foto: interior_by_claudia

När det kommer till singelskap finns det såklart många fördelar som denna bla med singles day. MEN det finns jäkla många nackdelar också. Det jag som singel är mest trött på är alla kassa dejter man tvingas gå på. Det känns ibland som om jag tvingas sitta där EN gång till med nån dödskalle man har nada gemensamt med så skjuter jag mig själv. Jag måste även ge STOR tumme ner till Svenska män när de dejtar för de har NOLL koll vad en kvinna vill ha. De ger aldrig komplimanger, säger störiga saker och är allmänt oromantiska. Jag fastnar jämt för utländska killar då de har SÅ mycket mer dating radar och vet hur man för sig. Sen det där med folk som lägger ut odaterade bilder på nätet som inte alls ser likadan ut IRL whats up med det? Sen de snyggaste killarna är alltid upptagna i sexlösa relationer. Näääää just nu har jag gett upp och kommer säkert dör old made.

Tills dess är det jäkligt bra att det finns dagar som singles day då man åtminstone får NÅT gott utav att vara singel, att shoppa på REA :)

Vad tycker ni om singelskap ?

LOVE M

sommar REA SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Homeroom
1 7592 199 SEK −20%

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.