Fynda balkongmöbler till bästa budgetpris

Solen skiner och du ser grannen putsar på sina nyinköpta balkongmöbler på andra sidan häcken. Du tänker, “Wow den lyxiga utemöbel gruppen måste kostat mer än det heta nya bilskrället han inköpte förra månaden!”

Din avundsjuka börjar nästan visa sig som dimma mot fönsterrutan och istället för att njuta av en solig dag hälsar du fejkat glatt på grannen sen åker du irriterad till jobbet. Smärtsamt medveten om att du har inte råd med sådana balkongmöbler som grannen har och inte bilen heller för den delen

LÄS MER: Veckans REA fynd från 4 bästa butikerna

Men stopp ett tag. Behöver verkligen balkongmöbler vara dyra för att se lyxiga ut??? Nej! Ta en titt på de här läckra billiga balkongmöbler nedan som Inredningsvis samlat ihop till alla er med smal plånbok och lyxiga utedrömmar, enjoy.

Balkongmöbler

utemobler

KÖPTIPS: URSNYGGA dynor till utemöbler hittar ni att köpa HÄR

utemoblerna

Man kan se visionen de vita balkongmöblerna stående i en stor trädgård vid ett vitt vackert sekelskifteshus. Släkten är på besök och morfar med stråhatt är redo för den nybakade jordgubbstårtan som snart ska serveras.

Shoppa utemöbler

balkonger

KÖPTIPS: Nätta lätta utemöbler för balkonger hittar ni att köpa billigt HÄR

veranda

Hetast hos Ikea är det kommer till utemöbler just nu, är snygga serien Äpplarö. Få till den läckra orientaliska stilen genom att matcha kuddar i starka brända toner med etniskt svartvitt.

LÄS MER: 10 sammetsmöbler för ett lyxigt hem med WOW-känsla

 

parasoll

Gillar man inte solsegel är klassikern parasoll ett måste. Här en snygg svart Stor modell från Jula för bara 249 kr och verandastol i trä för 299 kr också Jula. Stolen kan man även lätt lacka och måla i önskad färg, den blir då kul och mer personlig :)

inredningsblogg

Balkongmöbler

LÄS MER: 4 heta uteplats stilar 2020 värda att kopiera

Jag sa ju det att bara för balkongmöbler är billiga så behöver de inte vara fula och plastiga för det. Inredningsvis motto är alltid att billigt är bäst och mer lyx till budgetpris.

Lyxa t.ex. till IKEAs varmbruna serie Äpplarö med snygga prydnadskuddar och jag lovar att grannen kommer bli mer grön av avund än gräset han golfmatte-klippt i förrgår :)

Ha en härlig utehelg :)

Shoppa utemöbler

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis