6 billiga element under 1000 kr – veckans fynd

(I samarbete med bygghemma.se )

Kylan kom som vanligt som en fet oväntad käftsmäll även i år! Det har varit milt extra länge och då börjar man vänja sig med att slappna av ute och inte plötsligt stelna till som en frostig ispinne. Inomhus här i Göteborg har det varit fasliga klagomål hos många hyresbolag de senaste vintrarna. Jag själv bor i ett minst sagt dragigt och kallt landshövdingshus på vintern och har klagat många gånger. De element jag har är urkassa de värmer inte jämt fast de luftat dem flera gånger. Bor man i hyresrätt får man heller inte byta element hursomhelst, vilket är rejält irriterande.

För alla andra som har valfrihet listar jag här 6 snygga och billiga element under 1000 spänn. Det ska inte behöva kosta skjortan att få upp normal kroppstemperatur inomhus.

Billiga element

Vattenburet Element Thermopanel V4 Ramo

Thermopanel V4 Ramo är en komplett radiator med inbyggt ventilarrangemang med både botten och sidoanslutning möjlig och slät frontpanel med horisontella linjer. Levereras med galler, sidoplåtar och väggkonsoler.

Ni hittar elementet HÄR

Element Tego Roundline Reco

Svensktillverkade el-elementet Roundline Reco är unikt när det gäller formgivningen men den ger också en jämn och mjukt behaglig värme, sparar energi och passar väl in i alla typer av miljöer.

Ni hittar elementet HÄR

Oljeradiator Malmbergs Mobil

Denna form av minielement har totalt räddat mitt liv då jag bor i hyresrätt och det är kallt som fan vissa vinterkvällar. Stor tumme upp till alla små oljeradiatorer som agerar stora hjältar för frusna vintersjälar.

Oljeradiator med handtag och hjul för enkel förflyttning. Lämplig som extravärme i t.ex. källaren och sommarstugan. Utrustad med överhettningsskydd, tippskydd och sladdförvaring. Den har tre effektlägen och en justerbar termostat med indikeringslampa.

Ni hittar den HÄR

Adax Neo NP KDT/DT Svart

Här är ett riktigt läckert svart element för alla som är trötta på vita radiatorer och vill vara lite mer vågade. I samma serie finns även ett ursnyggt silverfärgat element för modernt hem.

Adax Neo är en ny serie element. Tidsriktig med en elegant slimline-design anpassat till modern interiör. Trendiga färger tillför rummet en frisk och kreativ kontrast

Ni hittar det HÄR

Vill man trots allt inte visa upp elementet på väggen kan ett sådan här passande elementskydd i klassisk stil göra susen under blusen (som mamma alltid sa :)

Finns HÄR

Vattenburet Element Thermopanel V4

Thermopanel V4 representerar ett nytt radiatorkoncept, som utvecklats för att möta höga krav på effektiv logistik och modern design. En radiator som levereras helt komplett från fabrik, med allt på plats. Inga lösa delar och inget extra monteringsarbete.

Finns HÄR

Oljefylld Radiator Termo Basic

Veckans megakap detta lilla vita element kostar BARA 480 kr just nu så skynda fynda.

Termo basic har av och på knapp samt termostatvred. Reglerområde 0-30°C. Temperaturavvikelse: +- 5 °C. Termostaten är monterad på radiatorns högra sida (bredd är 60 mm) och har en röd ljusdiod som indikerar när radiatorn arbetar. Överhettningsskydd som bryter strömmen vid för hög temperatur

Finns HÄR

Att välja bra element lönar sig i längden, både för miljön, värmen allmänt och även ekonomiskt om det är eldrivet värmesystem. Att gå ute och frysa är irriterande, att gå inne och frysa är totalt oacceptabelt i min bok. Tänk många människor som tex. lider av kroniska sjukdomar med stelhet och värk, inte fan ska de behöva få ännu mer ont pga dåligt uppvärmda kåkar och kassa element.

Till de hyresbolag i Göteborg som snålar med värmen och då bla. Familjebostäder säger jag bara SKÄRP ER! Se till att höja värmen i kåkarna, det har ni fasen råd med när ni totalrenoverar massa fasader och höjer hyrorna varje år.

Alla hus och människor ska vara varma inne på vintern!

LOVE M

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis