fbpx

Fröken Inredningsvis tipsar: Att göra i sommar

Sommaren står för ledighet, sol, semester och lata dagar. Det kan dock bli trist i längden att inte göra någonting, så därför tipsar jag här hur ni kan förgylla lediga sommardagar i regn som i sol…

sanggavel

1. Fixa hemma: Passa på att regniga dagar (Sverige har många :) gör sommarfint inomhus. Köp nya härliga kuddar i härligt blommigt mönster och gör sängen sommarfin på nolltid. Ta itu med de små renoveringprojekt du skjuter upp till SEN, gör det NU istället tex. måla om slitna fönster och tråkig husfasad. Efteråt kommer garanterat huset stråla i kapp med grannens avundsjuka blickar :)

picknick

2. ÄTA UTE: Min personliga favorit och att ha sommarpickninck vid havet är oslagbart. Det spelar annars ingen roll om det är i grönskande trädgård, på solvarma klippor eller het sandstrand…UT OCH ÄT.

solbrillor

3. Simma lugnt: Tillbringa långa heta dagar på stranden med bara tillfälligt avbrott för några svalkande drinkar. Simma lite varje dag det gör underverk för både kropp och själ. I grunden är vi alla gjorda för att träna naturligt utomhus och inte i svettiga gymlokaler.

husdjur

4. Lek med husdjuren: Låt dina husdjur få leka fritt UTE så mycket det bara går. Släpp hunden fri i havet för ett härligt sommardopp med lek och bus. Ta ut innekatterna…själv går jag ut med mina innekatter i koppel och de bara ÄLSKAR det. Låt djuren få sommarkänslor de också, de behöver liksom oss samla kraft inför kyla och vinter.

inredning

5. Fika, fika fika: Sommaren är en tid då man ofta träffar gamla bekanta man inte sett på år. Bjud dina vänner och släkt på fika, ta igen förlorade dagar och stoltsera med nybakad jordgubbspaj :)

sommarklanning

6. Bara vara: ta tid för att bara vara med dig själv emellanåt. Sätt dig under ett stort träd, njut av lugnet det ger och av sommarens underbara dofter. Vistas i skogen och gör tai chi, Qigong eller yoga. Själv kör jag en variant av Qi Gong och inget är härligare än att utöva det ute under bar himmel:)

blomsterlandet

7. Skäm bort dig på stan: Ta en heldag på stan och fynda det du spanat på länge. Köp det där läppstiftet i den perfekta sommarnyansen från Chanel. OCH glöm inte gå förbi blomsterbutiken och ge dig själv en stor bukett av dina favoblommor…DU är värd det.

svensk inredningsblogg

Bara njut innan den underbara sommaren är slut :)

Ha en härlig sommardag:)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis