Fototapeter: tips för personliga väggar

Trött på den gapande gamla tråkvita väggen hemma, känns vanlig fondvägg odaterad och du vet du inte alls vad du ska göra ? då har jag tipset att sätta upp en snygg annorlunda fototapet. vanliga tapeter i all ära men ibland kan det vara kul att ha något annat än resten av Sverige på väggarna. Med fototapeter får man en unik och personlig vägg på nolltid, lätt att sätta upp är det också.

Så häng med in  i mitt drömland av inspiration fototapeter, där ingenting äro omöjligt uppåt väggarna :)

Fototapeter

fototapeter

Fototapet på kontoret

är det nog allra viktigast att omge sig av interiör som är inspirerande. Tråkiga vita väggar och papper i ton gör ingen själ glad. Nej här gäller det att använda alla hotta-upp-knep som finns. Vad sägs om att betrakta en snygg fototapet med Eiffeltornet på medan du gör ett aptrist kontorsjobb ??

Det är bevisat att miljön på jobbet påverkar resultatet av arbetet. En fototapet med något man gillar kan göra att arbetet går lättare och inspirationen flödar :)

fototapet

Fototapeter i Köket

Om man inte har en naturlig murad tegelvägg så kan man sätta upp en fototapet som ger illusionen av det. Kolla in butik Tapetstore.se för massor av fler läckra fototapeter till köket :)

fototapeter inspiration

fototapet vardagsrum

Fototapet i vardagsrummet

Eller vad sägs om att som på bilden titta på TV omringad av skogen ?? kan bli riktigt häftigt om man kollar på Game of Thrones och inser att man faktiskt är med I FILMEN :) med fototapeter är det bara fantasin som styr och ingenting blir därmed omöjligt, ta ut svängen fullt ut.

fototapeter badrum

Fototapeter i badrummet

Ja det går faktiskt alldeles utmärkt att även ha fototapeter i våtrum. Varför tex. inte duscha med bakgrunden av Amazonas regnskog ?? passande när det ångar också som en dimma över djungeln. Det är bara självaste Tarzan som fattas i het outfit som oljar in ryggen :)

fototapet barnrum

I barnrummet

I barnrummet kan det vara kul att använda en fototapet som barnet själv valt. Gärna då en tapet med kreativt mönster som väcker barnens lärorika kreativa sida.

fototapeter sovrum

I sovrummet

är det viktigt med lugn och harmoni så jag hade personligen inte rekommenderat att sova bland Londons bussar även om det ser fräckt ut :)  försök ist. att välja en fototapet med lugnande naturmönster som hav eller skog.

Fototapeter

Hoppas ni blivit inspirerade att hotta upp väggarna med personliga fototapeter nu.

Låt det blomstra uppåt väggarna :)

LOVE M

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

4 kommentarer

Ekenäsliv onsdag, november 5, 2014 - 12:01

Läckra tapeter!
Ha de gott!
Kram Anna

Svara
sonia+sotender onsdag, november 5, 2014 - 14:12

That’s a good idea, kisses darling!!

Svara
lauren onsdag, november 5, 2014 - 16:39 Svara
Pauline lördag, november 8, 2014 - 16:28

vad roligt!

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 kommentarer 506 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis