Jag har alltid fascinerats otroligt mycket av duktiga och odryga fotografer.  På sista tiden har jag upptäckt en makalöst bra fotograf vid namn Hannah Lemholt. Bilderna eller snarare fotokonsten nedan är fotade av henne och visst har de har en mystisk känsla kontrat med härliga exotiska sommarvibbar :)

Så följ med in i Hannahs magiska värld av skönhet och makalös fotokonst !

Fotokonst

fotokonst 2

fotokonst5

fotokonst

inredningstips

snygg tjej svensk

kamera

fotokonst6

fotokonster

inredningsbloggar

fotografier sommar

inredning

Fotokonst

Hannah själv inspireras av det mesta när hon fotar men älskar mest att mixa modernt med vintage. Det svåraste att fota tycker hon mat är och efter egen erfarenhet vet jag hur sant det är. Utan rätt kunskap om att fota mat blir allt bara rörig pannkaka som kameran rör vid. Med rätt handlag däremot förvandlas den enklaste gryta till sann njutningsfull fotokonst.

Hannahs egna favoritfotografer är legenden Anton Corbijn som bl.a jobbat med Depeche Mode samt Francesca Woodmans suggestiva svartvita fotokonst. Hon gillar även s.k. ”old school” fotografi och jobbar nästan bara med svartvitt när hon fotar. Hennes favoritsätt att fota är porträtt och av bilderna ovan att döma har hon hittat sin absoluta rätta nisch i livet.

Inredningsvis har Hannah som favoritfotograf just nu och vill ni se mer av henne kan ni besöka hennes blogg honeypielivingetc med massor av svartvitt fotogodis att inspireras av i sommar :)

Ha en inspirerande vecka, sötnosar! :)

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

2 Comments

  1. Tack för tipset – vilka fantastiska bilder!
    Det är verkligen konst, och man vill bara se mer. Det blir absolut en favorit att följa.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.