Fotokonst signerat Hannah Lemholt

Jag har alltid fascinerats otroligt mycket av duktiga och odryga fotografer.  På sista tiden har jag upptäckt en makalöst bra fotograf vid namn Hannah Lemholt. Bilderna eller snarare fotokonsten nedan är fotade av henne och visst har de har en mystisk känsla kontrat med härliga exotiska sommarvibbar :)

Så följ med in i Hannahs magiska värld av skönhet och makalös fotokonst !

Fotokonst

fotokonst 2

fotokonst5

fotokonst

inredningstips

snygg tjej svensk

kamera

fotokonst6

fotokonster

inredningsbloggar

fönster

fotografier sommar

inredning

Fotokonst

Hannah själv inspireras av det mesta när hon fotar men älskar mest att mixa modernt med vintage. Det svåraste att fota tycker hon mat är och efter egen erfarenhet vet jag hur sant det är. Utan rätt kunskap om att fota mat blir allt bara rörig pannkaka som kameran rör vid. Med rätt handlag däremot förvandlas den enklaste gryta till sann njutningsfull fotokonst.

Hannahs egna favoritfotografer är legenden Anton Corbijn som bl.a jobbat med Depeche Mode samt Francesca Woodmans suggestiva svartvita fotokonst. Hon gillar även s.k. ”old school” fotografi och jobbar nästan bara med svartvitt när hon fotar. Hennes favoritsätt att fota är porträtt och av bilderna ovan att döma har hon hittat sin absoluta rätta nisch i livet.

Inredningsvis har Hannah som favoritfotograf just nu och vill ni se mer av henne kan ni besöka hennes blogg honeypielivingetc med massor av svartvitt fotogodis att inspireras av i sommar :)

Ha en inspirerande vecka, sötnosar! :)

LOVE M

You Might Also Like

4 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.