fbpx

Fotokakel – snygga tips och inspiration

Först kom fototapet nu är fotokakel det som är det allra hetaste uppåt väggarna. Med hjälp av kakelplattor med valfritt motiv kan man lätt förvandla köket eller badrummet till en förtrollande oas.

New York ovanför diskbänken eller varför inte en Zebra i duschen ? ja allt är möjligt att få med hjälp av fotokakel i väl valt format.

Fotokakel

fotokakel

Tufft zebramönstrat kakel som hottar upp vilket tråkvitt kök som helst.

fotokakel-svart-vit

fotokakel 2

Har man inte naturen utanför köksfönstret kan man alltid njuta av fotokakel med härligt naturmönster istället :)

fotokakel badrum

Hur snyggt är inte detta kakel ? Varför inte fota era utlandssemestrar och kakla upp kyssen i solnedgång på Kreta i duschen. Snacka om turn on och lockar till en dusch för två :)

Fotokakel

Nu kan du förvandla dina bästa minnen eller favoritfoton till vacker dekor på väggen. Många butiker erbjuder unika lösningar där man kan få en personlig fotokakel-vägg efter önskad beställning och med egna mått mätt.

Dekorfotokakel består av Solvent -printad folie med laminat vilket gör plattorna lätta att underhålla och montera samtidigt som det ger motivet en djup och exklusiv finish. Dekorfotokakel är därför ett idealiskt material vid inredning av kök, bad och andra miljöer där kakel kan förekomma.

Bruksanvisningar för fotokakel

  • Fotokakeldekalerna monteras torrt direkt på rengjord yta. Du kommer kunna ta bort och sätta dit dessa tills du fått det rakt å snyggt.
  • Folien är bubbelfri, så du får inga bubblor (som med vanlig folie). Använd bara tummen/handen på och ”skrapa” dit de. (Undvik en hård skrapa då det kan repa laminatet).
  • Efter ca 10 minuter har limmet ”bränt” fast och sitter nu ordentligt.
  • Du kan nu njuta av ditt nya, snygga fotokakel!
  • Du kan rengöra med vilket medel som helst utan att förstöra motivet då det är ett UV- laminat som skyddar

En bra butik jag kan tipsa om som säljer tavlor och fotokakel är Dekortorget.se

Ha en härlig kreativ dag :)

LOVE M

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis