fbpx

6 tips på förvaring som förskönar hemmet

Vissa saker vill man ha kvar för evigt och då gäller det att ha plats för dem i hemmets alla vrår. Det finns praktiskt taget hur många möjligheter som helst i modern tid när det gäller förvaring. Jag har valt att ge er några enkla säkra tips hur ni lättast och snyggast förvarar och sparar!

Förvaring

 

1. Förvara dina arbetsprylar nära

Det som är viktigast när du jobbar hemifrån är att allt arbetsmaterial finns på plats och NÄRA. Ett bord sådant här med massor av lådor som döljer är både praktiskt och snyggt. Jag skulle lätt kunna jobba dygnet runt i en sådan vacker arbetsmiljö som på bilden.

skjutdorrar

2. Rätt garderobsförvaring

Rätt garderobsförvaring äro varje kvinnas våta dröm ! En rejäl skohylla i garderoben är ett MÅSTE och ögongodis för varje sann skofantast. Har du trångt i hallen är en garderob med skjutdörrar den bästa lösningen och går få måttbeställd efter önskemål.

Rätt belysning i garderoben är också superviktigt (ofta bortglömt). Satsa på bra spotlights som går att ändra lätt och rikta mot det du vill hitta först när du kommer in i garderoben. Det finns även lampor som öppnas när garderoben öppnas, bra om man är glömsk :)

inredningstips

3. Funktionell vardagsrum förvaring

Bra förvaring i vardgasrummet är viktigt då man ofta har diverse TV-prylar liggande hejvilt. En bra TV-bänk t.ex. fungerar både som snygg möbel och smart förvaring för att få bort all oreda. Använd helst en möbel med släta skåpsdörrar, då det ger ett modernt, snyggt och lugnt intryck bland allt annat i rummet. Tips: IKEA har snygga och billiga TV-bänkar.

badrumsinredning

4. Badrumsförvaring

Hyllor i olika form är bästa lösningen i små badrum. Låt en smal hylla gå hela vägen upp till taket och utnyttja all plats som finns över. Snyggt att ställa dina snygga parfymflaskor och lägga handdukar på.

hallmöbler

5. Håll ordning i hallen

Det rum man först ser (och dömer) i ett hem är oftast hallen, då är det extraviktigt att hålla den ren och snygg. Sittbänkar med förvaringslådor under är rena miraklet för att få bort allt familjestök. Sen är det ju skönt att sitta en stund innan man ger sig ut i jobbstressen också :)

prydnadskuddar

koksinredning

6. Öppen köksförvaring

Inom svensk inredning just nu är det väldigt populärt med öppen förvaring i köket. Vad man tycker om att ha porslinet synligt är en smaksak. Ett tips är att dölja alla fula köksprylar i underskåp och låta överskåpen vara fria för att visa upp favoritporslinet :)

 

Förvaring tips

Hoppas nu att ni har fått några sköna tips på bra förvaring hemma som kan hjälpa er att underlätta vardagsröran lite. Själv tror jag som sagt förut mycket på Feng Shui: att rensa bort det onödiga och spara det allra nödvändigaste. Att inte ha massa prylar liggandes hejvilt överallt då det stör husfriden, med andra ord…..ett rörigt hem ger ett lika rörigt och splittrat sinnelag :)

Det gamla ordspråket ”Ordning och reda, pengar på fredag” är jag uppväxt med. Det har satt sig på mig…..Även om jag helst tar pengarna alla dagar i veckan haha :)

Ha en skön och ordningsam vecka, sötnosar!

Förvara och spara.

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis