fbpx

Förvaring tips: spara smart och snyggt

(Innehåller Jotex Newport ellos & Soffadirekt annonslänkar)

Allt fler bor på liten yta med få ställen att kunna ha förvaring. Tipset nummer ett är då att använda de ytor som inte normalt används och glöms bort.

Ofta finns det ställen i hemmet där man aldrig ens tänkt på att det går att ha förvaring, dolt på ett smart sätt. Det Ikea även är bra på att leverera är sk. väggskåp ofta från golv till tak, ett snyggt och stilrent förvarings sätt.

LÄS MER: 10 lyxiga sammetsmöbler som rockar hemmet hårt

Här får ni de smartaste förvaringstipsen från Ikea !

Förvaring tips

Är inte det här skåpet bara helt underbart? Det är en skön kombination av väggskåpet Metod och de karaktärsfasta luckorna i märket Herrestad. Våga vara lite wild & crazy även när det kommer till förvaringen :)

badrumsinredning

Förvaring tips Har du så litet badrum att du önskade du var pygmé för att kunna torka dig? Då är förvaring i form av smala hyllor som går högt i tak lösningen. där kan man förvara både handdukar, smink och diverse flaskor.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Lyxig matgrupp HÄR  Sänggavel sammet HÄR Solspegel HÄR Sammetspuff HÄR

Förvaring tips kontor Hur många gånger har inte högar av papper och diverse tidningar dränkt skrivbordet ?? Ikea har en lösning på detta genom denna stilrena väggförvaring.

Serien till alla arbetsnarkomaner heter KVISSLE och innehåller skrivbords- och tidningsställ, tidskriftsamlare, en brevkorg och lådor för kablar och skrivbordstillbehör – allt som behövs för att slippa kaos på kontoret helt enkelt :)

Förvaring tips kök Snyggare än snyggast är detta väggskåp. Med METOD kökssystem kan du mixa och matcha efter egna behov och inredningsstil. Luckorna finns i flera olika färger och kan därför bytas ut efter säsong eller när lusten faller på. Här har Ikea blandat jordiga höst-toner med klassiskt vitt.

Udda förvaring får man med nyheten från Designer Tomás Alonso där han lyfter trälådan till nya höjder genom att göra den stapelbar, rensa bort 3 sidor och lägg till en stålram.

Resultatet blir IKEA PS 2014 förvaringsmodul, en stilren öppen förvaring som man kan kombinera helt hur man vill.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

1 Solspegel HÄR 2. Sammetsstolar HÄR 3. marmorbord HÄR 4. Sittpuff sammet HÄR

sovrum inspiration

Lägg märke till förvaringen genom de söta boxarna Tjena ovanför garderoben, smart snyggt och ändå osynligt.

Favoriten i år för små utrymmen är den smala byrån Nordli en smart nyhet. Den stilrena designen gjord av Ola Wihlborg passar lika bra i sovrummet som i hallen eller varför inte i badrummet ??

LÄS MER: 10 lyxiga sammetssoffor till rejäla REA-priser

Förvaring tips

Sedan har vi förvaringen till alla dem som inte har förmånen att bo rymligt. I detta fall har Ikea smarta lösningar genom smidiga smala byråer som tex. nyheten för i år Nordli. Denna smala smarta möbel passar i alla rum och har plats för massor av prylar trots sin ringa storlek.

Vilken storlek man än har eller hur hemmet än ser ut garanterar jag att Ikea denna höst har något för alla när det kommer till att förvara och spara.

OCH det bästa av allt man sparar även pengar på köpet :)

Ha en sparsam fortsatt höst.

LOVE M

https://www.youtube.com/watch?v=xzfOc8oLHGA

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis