fbpx

Förvaring i liten lägenhet – 6 bästa tips

(Innehåller annonslänkar)

Alla ni som bor i liten lägenhet SE HIT! För idag fortsätter jag compact living veckan. När det kommer till förvaring i liten lägenhet, gäller det att planera smart.  Den lägenhet i denna artikel har i särklass den smartaste förvaring jag sett (och då har jag sett mycket) Ägaren har planerat varenda vrå in i minsta detalj med smart förvaring. Denna lilla lya ser jag som en stor förebild i ett allt växande compact living samhälle. Att bo litet utan förvaring suger rejält, men med rätt förvaring på rätt plats blir det lilla boendet större.

LÄS MER: Inreda liten hall större – bästa tips

Här presenterar jag en liten lya med compact living förvaring på allra högsta nivå.

Förvaring i liten lägenhet

Titta NOGA på denna lägenhetens olika förvaringar. De är så otroligt smart placerade att de inte syns först. Som hyllan längst upp ovanför sängen.

Förvaring under sängen = SMART!

Ikea Brimnes säng är perfekt för ett litet sovrum! Den har smarta inbyggda stora lådor under madrassen.

SHOPPA IKEA SOFFÖVERDRAG

BEMZ
5 999
BEMZ
3 499
BEMZ
4 199
BEMZ
2 249,10
BEMZ
6 299
BEMZ
3 419,103 799
BEMZ
7 799
BEMZ
8 199

Snygg säng med förvaring

Ni hittar säng ovan HÄR

Säng ovan i grått med lyxig look och smart förvaring!

Förvaring på väggen

Här har man använt IKEA Trones möbel som smart TV bänk/förvaring. Bredvid den sitter ännu en hylla som jag förmodar är en leksak till huskatten.

Förvara innanför dörrar

Att ha hyllor innanför dörarr och garderobsdörrar är supersmart. Det gör att ni kan förvara mycket mer än om ni bara har byrå och garderob. Hela dörrens innanför yta kan bli smart förvaring.

SHOPPA HYLLOR & FÖRVARING

Ellos
9591 199
Ellos
8791 099
Ellos
799999
Ellos
799999
Ellos
5 9997 499
Ellos
3 2794 099
Ellos
1599

Ha öppna möbler med förvaring

Ni hittar ursnygg öppen bokhylla i trä HÄR

Ni hittar sideboard hylla ovan HÄR

När ni bor på liten yta ska ni inte använda stora klumpiga möbler! Detta gör att ytan känns ännu mindre. Utan använd istället öppna nätta möbler, som de ovan. Möbler med öppen förvaring är superbra att ha i en liten lya.

Häng hyllor överallt

Om ni kollar noga på alla bilder av denna lilla lägenhet. Så ser ni smart placerade hyllor precis överallt. Detta för att kunna förvara saker, som annars bara hade tagit plats i ytan. Häng gärna även hyllor lång upp som ovanför dörrar och vid taket.

Slutsummering – Förvaring i liten lägenhet

Ja av alla små hem jag sett under mina dagar som bloggare är detta ett av de bäst planerade. Det är såhär framtiden kommer se ut för många i små hem. Varenda hörn är extremt planerat för att få bästa möjliga plats på liten yta. Priserna på små lägenheter går i höjden rejält i innerstäderna just nu. Då gäller det att utnyttja ytan till max för att få valuta för pengarna.

Live small dream big!

SHOPPA HYLLOR & FÖRVARING

Ellos
9591 199
Ellos
8791 099
Ellos
799999
Ellos
799999
Ellos
5 9997 499
Ellos
3 2794 099
Ellos
1599

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis