Förvara vinterprylarna hos 24storage.se

Förvara vinterprylarna hos 24storage.se

(I samarbete med 24storage.se)

Äntligen kom vårvärmen efter en lång kall vinter och förvår. Med våren kommer även känslan att man vill vårstäda både ute och inne. Man vill städa bort vintern och göra rent för en ny ljus sommarsäsong. Ett problem kan dock uppstå om man har många vinterprylar som måste bort, men har dåligt med förvaring hemma.

LÄS MER: 7 största trender i köket 2024

Då kan den bästa lösningen vara att hyra ett förråd, där man kan säsongsförvara olika prylar och möbler. Det är det enklaste och smidigaste sättet att få en rent hem och uteplats, redo för en ny härlig säsong.

Genom att hyra ett förråd blir vårstädningen bra mycket enklare!

24storage erbjuder förråd i flera olika storlekar. Du kan enkelt boka direkt på deras hemsida, din accesskod skickas via e-mail så du får tillgång till förrådet på en gång. Du kan även beställa hem flyttmaterial efter din bokning av förråd eller om du som befintlig kund loggar in på mina sidor. Flyttmaterialet levereras hem till dig via Budbee. 24Storage finns på 25 olika förrådsanläggningar runt om i landet. Det är perfekt att hyra förråd om ni har vinterprylar som tex. vinterkläder, skidor, skidskor eller vinterdäck som inte får plats hemma. Här erbjuder 24storage en perfekt förvaringslösning utanför hemmet.

De har heller ingen bindningstid så du bestämmer själv hur länge du vill hyra ditt förråd och skulle du behöva byta förråd kan du göra det närsomhelst, helt kostnadsfritt. Vilket är jättebra om du behöver hyra förråd vid exempelvis förvaring vid flytt, renovering eller inför en kommande utlandsresa. Många i Sverige flyttar även utomlands över vintern, då kan det vara jättebra att hyra förråd och förvara massa saker där tills man kommer tillbaka.

24storage.se är helt enkelt ett smart drag om ni vill få bort överflödiga grejer och plats över till annat.

Förvara smart!

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024