Aldrig har det förvarats och sparats så mycket grejer i Sverige som nu! Vinden och källaren blir ofta snabbt proppfull med diverse arvegods möbler, kartonger med minnen, barnsaker och massa massa annat. Ibland blir det dock övermäktigt att hitta plats till alla grejer man vill spara. Det kan även vara svårt att förvara större saker om man tex. flyttar till mindre lägenhet och har fler möbler än yta. Ofta vill man heller inte slänga eller ge bort fina möbler, då man tänker att de nån gång kommer att användas.

Nu finns det en super lösning för alla som vill förvara grejer men inte har plats hemma!

Ztorage

Företaget Ztorage.se har helt specialiserat sig på det där med att förvara och spara. Ztorage koncept går ut på att de hämtar upp grejer man vill förvara, kör det till deras lager och förvarar sedan grejerna där tryggt och säkert. Man kan sedan när som helst få sina saker hemkörda igen. Ett bra alternativ till tidskrävande hyrning av släp och massa släpande på egen hand.

Ztorage tar en månadskostnad och du betalar bara för exakt det du vill förvara. En flyttlåda kostar t.ex. 39 kr per månad att förvara och en soffa 249 kr. Perfekt om man tex. flyttar från en större lägenhet till en mindre och får massa kartonger med grejer som inte får plats i garderoben. Perfekt om man tex. flyttar från en större lägenhet till en mindre och får massa kartonger med grejer som inte får plats i garderoben.

Ett mycket smidigt sätt att förvara sina grejer på och dessutom säkrare med tanke på alla inbrott i källare och på vindar i bostadshus nuförtiden.

Just nu får ni även 1 månads helt GRATIS förvaring (där bärhjälp och upphämtning ingår) Ni uppger bara koden ”INREDNINGSVIS” vid beställning på Ztorage hemsida HÄR

Förvara och spara smart!

LOVE M

 

( Samarbete med Ztorage.se )

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

1 Comment

  1. Verkligen smidigt om man har dåligt med eget förvaringsutrymme. Hoppas allt är bra med dig och att du har fått en riktigt härlig sommar så här långt :D Kram

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.