Syns man inte finns man inte! Det är den nya mediatidens eviga motto, på både gott och ont. Jag kan som storbloggare säga att det är mycket mer jobb bakom en hemsida än vad som syns utåt. Det känns ibland stressande att ha koll på alla sociala medier samtidigt som jag ska hitta inspiration till nya blogginlägg.

När jag startade bloggen sysslade jag heltid dag och natt för att sprida budskapet om en ny blogg på nätet. Det viktiga är att inte spamma folk med sin marknadsföring. Utan att sprida sitt budskap på ett tydligt vis och på så vis få återkommande läsare eller kunder genom ett gott rykte.

Elbolaget Fortum har misslyckats med sin reklam många gånger. Nu har de därför tagit hjälp av TV profilen Jonas Leksell som de hoppas kan fixa dem den perfekta reklamkampanjen!

Fortum

Finns den perfekta reklamkampanjen ? Jag vet själv av erfarenhet att marknadsföring även handlar om tur att träffa rätt målgrupp vid rätt tidpunkt.

Även jobbig reklam kan ibland omedvetet vara bra reklam då den sätter sina spår på köparna mot deras vetande. Jag tyckte tex. en diskmedelreklam va skiiitjobbig på TV, men sen köpte jag diskmedlet ändå för att reklamen satt sig. Om Jonas lyckats med sin perfekta reklam för Fortum kan bara tiden och mätningarna avgöra.

Men en sak är iaf. solklar att marknadsföring är ett heltidsjobb som krossar alla fördomar att bloggare är lata:)

Reklamera mera!

LOVE M

 

(sponsrat inlägg)

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.