Förnya väggarna med Gallerix posters

(I samarbete med Gallerix.se)

Få saker kan förändra ett hem som att byta tavlor på väggarna. Ett rum kan gå få trista tråkiga väggar till spännande och färgglatt på 0-tid med rätt val av tavlor/posters. Något tråkigt däremot, är att så många kopierar varandras tavelmotiv, speciellt på Instagram. Jag har själv aldrig förstått vitsen med att ha samma tavlor på väggarna som alla andra. Jag gillar istället att ha unika personligt valda motiv. I detta inlägg visar jag mina nya tavlor som speglar min kärlek för havet och livet vid Medelhavet.

Här kan ni se min semester inspirerande tavelvägg som jag döpt till ”vacation wall” samt några nya tavlor i köket. Alla är Gallerix posters och kommer från Gallerix.se

Gallerix posters

Foto: Pictpro

Foto: Pictpro

Ni hittar tavlor ovan 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Här ser ni min nya tavlevägg i vardagsrummet med känslan av lata semesterdagar vid Medelhavet!

Ni hittar tavlor ovan HÄR och HÄR

Jag passade även på att förnya i köket med några snygga mindre tavlor från Gallerix.

Alla posters ovan kommer från Gallerix.se som är en av Sveriges främsta butiker för posters online. Gallerix har även en intressant historia som grundar sig ända från 70-talet. Grundaren Johan Lefvert hade en idé om en butik som samlade det bästa inom konsttryck från hela världen. Som mest hade Gallerix 93 butiker i Sverige och var med det Sveriges största gallerikedja för posters och inramning av fotografier. Ledorden för Gallerix har blivit att leverera kvalitetsposters men att ändå se till att hålla ner priserna, så att alla har råd med vackra väggar hemma. I Gallerix sortiment av posters hittar ni allt från natursköna vildmarksmotiv, till fräck fotokonst och spännande city miljö motiv.

Jag själv är jättenöjd med min nya tavlevägg med Gallerix posters i vardagsrummet. Nu när vi inte har kunnat resa som förut pga. Corona, då känner jag av reslusten mer än någonsin. Känslan av att resa fångade jag på väggen och nu känns det som jag är vid Franska rivieran varje gång jag tittar på tavlorna…..ja nästan i alla fall :)

Keep the walls personal!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 175 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis