Det är nytt år och efter en massa krimskrams julinredning känns det extra kul att förnya där hemma! Jag brukar säga att allt börjar underifrån, dvs. inget förändrar ett rum så snabbt som en ny matta eller golv gör. Mattor ger rummet en helt ny själ och karaktär och går lätt att ändra bara genom att lägga på en annan matta i en ny färg. Själv tröttnar jag jäkligt fort på mattorna i vardagsrummet, så det blir absolut ett nytt mattköp modell stor inför det nya året.

I detta inlägget tipsar jag om en kanon butik med massa snygga mattor online samt mina nya mysiga fårfäll från Kilandsmattor.

mattor-online-1

Här är min nya super mysiga fårfäll från Kilandsmattor.se just denna fäll är verkligen perfekt på alla vis. En del fällar är glesa och platta men denna är sådär stor, mullig och som gjord att sitta på under kalla vinternätter.

farfall-vit

Här är samma fäll fast i sängen! det är det som är så bra med fårfällar att de passar precis överallt och även som mysig matta vid sängen.

beige-mattor

Klassiska mattor!

Sivas grå – konstsilkesmatta och Safir beige/mix – handvävd ullmatta

koskinn

Kohudar och Zebraskinn!

Zebraskinn (mönstrat koskinn) och Koskinn – ljusbrun

moderna-mattor

Moderna plastmattor!

Zipper svart plastmatta och Stripe gul plastmatta

Den nya tidens plastmattor blir allt snyggare och här är två nya snyggingar från Kilandsmattor.se

patchwoork-mattor

Patchwork!

Patchwork beige och Patchwork natural

 

Alla mattor ovan kommer som sagt från Kilandsmattor.se en butik med sitt fysiska huvudsäte i Jönköping. Kilands driver en av Sveriges absolut största mattbutiker med hela 1000 kvm att fynda mattor på. Sortimentet tilltalar alla då det är stor variation på mattorna i stil, storlek, färg och mönster. Vare sig man letar moderna, orientaliska, plast eller ljusa klassiska mattor så levererar Kilandsmattor helt klart.

Det jag blev mest impad av vid beställning är deras EXTREMT snabba leverans. Min beställning var framme nästa dag och detta var då ändå mitt i värsta leveranstiden dvs. julveckan. Urtrevlig tillmötesgående snabb kundtjänst och ett sortiment att häpnas över gör Kilandsmattor till min absoluta favo mattbutik online och jag kommer absolut handla där fler gånger.

Ha en riktigt god fortsättning!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

3 Comments

  1. Hej! Wow, underbara mattor. Älskar zebramattor. Jag ville också bara säga att jag är så ledsen att jag missade din kommentar för den var underbar och jag har nu svarat (om än alldeles för sent). TACK och många kramar!!

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.