(I samarbete med Trendrum)

Börjar ni lessna på er gamla vardagsrumsinredning? Då ska ni kolla in dagens inlägg där jag tipsar om några riktigt snygga möbler till vardagsrummet i höst. Det kan ibland räcka med att bara byta ut en möbel för att vardagsrummet ska kännas nytt och fräscht. Jag har själv ny matta och ny fåtölj vilket gjorde SÅ stor skillnad i mitt eget vardagsrum. Även att byta plats på möblerna kan ge en ny förnyad känsla i rummet. Testa flytta runt allt och känn på känslan, kanske nåt ska bytas eller tas bort. Det är ju det som är så kul med inredning, att det är så lätt att ändra allt.

Här får ni nu några riktigt prisvärda vardagsrumsinredning fynd från trendiga Trendrum.

Ny soffa höjer rummet

De lyxiga sofforna ovan hittar ni HÄR

Sittpuffar – rummets smycke

Urlyxiga sittpuffar ovan finns HÄR

Få möbler ger en lyxig känsla till ett rum så snabbt som en sittpuff gör.

Trendiga soffbord

Soffbord ovan hittar ni HÄR

Soffbordet är rummets hjärta och valet är därmed viktigt. Utgå från rummets storlek och karaktär när ni väljer nytt soffbord.

Mysiga mattor

Mattor ovan hittar ni HÄR

Det lilla extra

Drinkvagnar och konsollbord ovan finns HÄR

Drinkvagnen har blivit en mäkta poppis möbel de senaste åren. Den är även smart att ha i en liten lägenhet då den enkelt går flytta runt då den rullar.

Hos trendrum.se hittar ni alltid billiga trendiga möbler till hemmets alla rum. De har alltid de möblerna som är mest älskade på tex. Instagram just nu. I deras stora möbelsortiment hittar alla garanterat sin drömmöbel. Jag tipsar er om att kolla in deras nyheter lite extra i höst. Deras soffor och fåtöljer går att få i personligt utvalda tyger vilket ger möbeln en unik känsla. Trendrum har även ett Showroom i Fjälkinge för alla som vill se möbler IRL innan köp.

Hoppas ni hittat nåt att hotta upp vardagsrummet med i vinter.

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.