fbpx

Förnya hemmet med billiga innerdörrar

Dörrar är för hemmet vad skor är för outfiten! Det första jag tittar på när jag kommer hem till ett nytt hem är vilken typ av innerdörrar de har. Det gör så otrolig skillnad att byta ut fula missanpassade innerdörrar till nya och fräscha att det finns inga ord. Jag bor själv i hyresrätt och har aldrig kommit överens med mina egna dörrar. Jag är nämligen inne på Bianca Ingrossos linje med att avsky brungult trä som furu. Jag vill ha vita fräscha dörrar och då gärna i sekelskiftesvariant.

Idag tipsar jag om ett superbra företag när det kommer till Svensktillverkade billiga innerdörrar online!

Billiga innerdörrar

Det finns inget hem enligt mig där inte spegeldörrar passar! Dessa klassiska dörrmönster har funnits länge i historien och är lika aktuella idag som i dåtiden. En spegeldörr lyfter rummet till helt nya höjder.

En vacker vit pardörr med glas blir som ett dekorsmycke på plats mellan två rum i hemmet.

Företaget Mindorr.se har bara genuint Svensktillverkade ytterdörrar och innerdörrar i sitt sortiment. Deras sortiment av billiga innerdörrar är stort och det finns garanterat en dörr för varje smak att hitta. Alla Mindorrs innerdörrar har gångjärn och låskolvar som passar alla dörröppningar, oavsett man bor i modernt hus eller i retro lägenhet.

Ovan visar jag bara några exempel på dörrar från Mindorr.se och jag älskar verkligen de i spegeldörrs varianten. Dörrar är helt enkelt hemmets smycken och vi vet ju alla att fel smycke till fel klädsel blir ja…fel. Så tänk noga efter vilka dörrar ni väljer när ni byter ut dem nästa gång därhemma. Vad vill ni att innerdörrarna signalerar och se till de matchar den övriga dekor på ett stilfullt inredningsvis:)

Det som även är bra med Mindorr.se är att alla dörrar levereras direkt från fabrik utan dyra mellanhänder. Det gör att ni får både billiga och kvalitetsmässigt tillverkade dörrar direkt levererade hem. Mindorr fokuserar helt på kvalitet framför kvantitet, vilket gör att dörrarna även får väldigt lång livslängd.

Jag har inte hittat mina drömdörrar till min lägenhet än. Men jag håller alla dörrar öppna (haha:) för någonstans därute finns drömdörren, som bara längtar flytta hem till mig och förskona mig från brunfärgat retroträ med plasthandtag.

Ha en kanon vecka!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis