fbpx

Förnya hemmet i vår med Interior55.com

(I samarbete med Interior55)

Vi går stadigt mot ljusare tider! Med ljuset kommer även förändringens vindar och framför allt känslan av att vilja förnya hemmet både ute och inne. Jag kommer såklart att tipsa om de allra senaste nyheterna nu inför våren, så stay tuned. Ofta räcker det med att byta ut bara några möbler eller textilier för att hemmet ska få en helt ny lättare mer vårig känsla. Gå inte så mycket efter trenderna i sig, utan känn efter med inredning vad som känns rätt för just ert hem. Home is where the heart is sägs det och det är ptrecis det ni ska följa när ni inreder, följ hjärtat.

Idag tipsar jag om en härlig inredningsbutik vid namn Interior55.com som har allt för att få ett lyxigt, personligt och mysigt hem.

En favorit formgivare hos Interior55.com är Jonathan Adler. Med sina kända vaser och lyxiga framtoning ger Adler hemmet ett känsla av glamour och personlighet.

Kolla in Jonathan Adlers taklampor de är gudomligt snygga och lyxiga!

Några andra kända märken hos Interior55.com är Rowico som jag vet många älskar som läser min blogg, samt By Rydéns. Hur snygg är deras taklampa nedan?

Inredningsbutiken Interior55.com är en dröm för alla som älskar lyxig inredning med klass. Denna butik har bara kända designmärken som tex. Jonathan Adler, House Doctor, Belid, By Rydéns och många fler märken att lita på. Interior55.com har alltid det där lilla extra som sätter den där final touch på inredningen. Så som lyxiga doftljus, Vaser/krukor, vackra ljusstakar och allmänt snygga detaljer. De har allt från möbler till detaljer, lampor, konstväxter och barninredning. Kolla gärna in deras grymt snygga piedestaler och konstväxter så som trendigt pampagräs.

Jag tipsar också om att ni bör kolla in Jonathan Adlers sortiment hos Interior55. Många butiker har bara Adlers kända tendiga detaljer som vaser och krukor. Men Interior55 har även ursnygga lyxiga möbler och lampor från den kända designern.

Interior55.com är även miljövänliga och har ett samarbete med https://tree-nation.com. Med deras hållbarhetsstrategi betalar de för ett träd att planteras för varje produkt som säljs. Som konsument får man ett mail med info efter sitt köp där man uppmanas att ta del av informationen om sitt träd som kommer att planteras samt erhålla ett certifikat. En jättefin tanke och idé som jag tycker alla butiker borde ta efter. Ju mer vi samarbetar för att laga vår trasiga jord, ju bättre.

Gillar ni som sagt lyxig inredning då är Interior55.com bara ett måste att besöka. Jag är själv sugen på ett exklusivt bord jag spanat in hos dem. Att förnya hemma är som att byta ut gammal dammig rumskarma, till ny och fräsch. Kör gärna en rejäl vårstädning innan nya köp, sen är hemmet redo för att möta 2021 i helt ny outfit :)

Stay safe and stay at home!

LOVE M

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis