fbpx

Förnya barnrummet i höst med Frida & Fritiof

(I samarbete med Frida & Fritiof)

Vi går tyvärr mot höst och mörkare tider efter en lång härlig sommar. Det är dags att flytta inåt från allt ståhej utomhus. På hösten när en ny säsong startar kan det kännas extra kul att förnya på hemmaplan. Även när det kommer till barnrum är det en bra tid för att inreda lite nytt. Bara att sätta upp några väl valda lampor kan göra mirakel i ett rum och speciellt när det blivit mörkt ute. Det finns supersöta lampor till barnrum och jag tipsar om några i detta inlägget.

LÄS MER: Inreda barnrum hållbart och eco vänligt

Idag handlar det nämligen om barnrum och vi hämtar härlig inspiration från butiken Frida & Fritiof.

Barnrum tips höst 2020

En ny sänghimmel ger barnrummet den där lyxiga mysiga känslan direkt. Det blir som en liten koja i sängen där barnen kan mysa och läsa sagor på kvällen.

 

Med söta sänghimmlar från Frida & Fritiof få barnrummet den där lyxiga känslan direkt.

 

Märket Konges Slöjd har ursöta barnkläder och leksaker av allra högsta kvalitet, där det mesta är gjort av ekologisk bomull.

NY BARN BELYSNING

Alla fina lampor till barnrummet ovan finns HÄR

Nyhet för i höst bland barnlamporna är kaninen och dinosaurien ovan från märket Liewood. En söt liten nattlampa ger både ljus och trygghet för barnet på kvällen.

Butiken Frida & Fritiof är en webshop helt till för barn. Denna butik satsar mer på kvalitet än kvantitet och har alltid väl utvalda barnprodukter. Frida & Fritiof värnar även om att barnen ska få en så hälsosam uppväxt som möjligt i en toxisk värld i övrigt. Därför satsar de mycket på miljövänliga och ekologiska produkter helt fria från onödiga gifter. Frida & Fritiof säger att:

Vi vill bidra till att barn får en bra start i livet och en framtida värld som är mer hållbar än den vi lever i nu

Webbutiken Frida & Fritiof drivs av e-handlesbolaget e-resistible Ett värderingsdrivet företag som står för kvalitet och design i förening med en hållbarhetssträvan. Företaget stöttar även regelbundet diverse hjälporganisationer som värnar om miljön och barns välbefinnande.

Stay safe and stay green!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis