Företag i Göteborg jag rekommenderar – Snickare031

Jag är en riktig vampyr när det kommer till att mörklägga sovrumsfönstret. Minsta ljus irriterar mig och speciellt under sommarhalvåret när solljuset är så starkt. Jag vill ha upp en mörkläggande rullgardin jag köpt i mitt sovrumsfönster. Jag anlitade först ett sjukt oseriöst alltiallo-företag. De kom utan riktiga redskap och utan stege att nå upp. De borrade dessutom sönder hela min vägg och sa att det va fel på mina väggar att de inte fick upp rullgardinen. Det finns INGET som gör mig så jäkla arg som oseriösa företag UCH!

LÄS MER: INREDNINGSTRENDER 2021 – 10 HETASTE TRENDER I ÅR

MEN jag kontaktade sedan Göteborgsföretaget inom snickeri Snickare031 OCH det har jag inte ångrat en sekund, för maken till proffsig snickare får man leta länge efter. Snickare031 borrade proffsigt och fick upp min mörkläggande rullgardin på nolltid. Jag vet att mina väggar är gamla och porösa, men han lyckade ändå borra så djupt att det sitter som berget nu. Det är underbart att hamna hos seriösa företag när man tidigare råkat på scharlataner.

Snickare031

Här ser ni en veranda före. Bästa snickaren Snickare031 är i full gång och renoverar en kunds uteplats här i Göteborg.

OCH här är slutresultatet när uteplatsen är färdigrenoverad. Visst är den fiiiinnnn?


Här kommer lite info direkt från bästa snickaren :)

Snickare031 är ett byggföretag som hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med snickerier, renoveringar,  ombyggnationer och montage. Även fastighetsskötsel. Inga jobb är för små för oss. Vi är ett respekterat byggföretag som hjälper dig i Partille, Mölndal och Askim med omnejd.
Välkommen med din förfrågan till er snickare i Göteborg!

Jag är SÅ glad att äntligen fått upp min  rullgardin så jag kan sova i totalt mörker som en äkta vampyrdrottning. Jag kan inte nog rekommendera Snickare031 och bor ni i Göteborgsområdet så ta detta företag ni kommer inte ångra er. Ni hittar mer info om snickare031 och vad de erbjuder på deras hemsida HÄR

REA FYND Shoppen

Nordic Nest
4.030 SEK6.155 SEK
Nordic Nest
6.116 SEK7.195 SEK
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Soffadirekt
10 195 SEK15 995 SEK
Jotex
3 779,305 399
Jotex
3 849,305 499
Homeroom
4 799 SEK5 999 SEK-20%
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
24953295
Newport
5 24810 495 -50%
Newport
10 71613 395

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 162 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis