fbpx

Före och efter: Ett havsnära hus i Australien

Jag verkligen ÄLSKAR före och efter-poster, hur man förvandlar fula renoveringsobjekt till drömhem. Jag kommer därför att börja med just denna kategori ofta här i inredningsvis. Jag rivstartar med bilder från min favorit blogg just nu abeachcottage.com.

Sarah, som driver bloggen, flyttade hela vägen från gråtrista England till soliga Australien och började blogga om sin drömstuga vid havet. Här ser ni hennes slitna stuga förvandlas till en sagolik havsstuga. Vi börjar med sovrummet och avslutar med storarummet. Enjoy!

SOVRUM FÖRE (ursäkta dålig mobilkvalitet)

sanggavel

SOVRUM EFTER

overkast

Detta är en av de bästa ‘före och efter’ inlägg jag har sett. En makalös förändring på ganska kort tid och med relativt enkla förändringar. Färg och lätt slitna loppisfynd förvandlar enkelt detta rummet från skräckfilmsfult till ett pastellfärgat drömsovrum med rejäl WOW faktor :)

sangar

himmelssang

prydnadskuddar

VARDAGSRUM FÖRE

inredningstips

VARDAGSRUM EFTER

decor tips

Som Sarah själv sa om att göra makeover på stugan:

a little cottage trash to beachy treasure.

inredningsblogg

före och efter bilder

Före och efter

Som ni ser är före-bilderna på rum som verkligen sett sina bästa dagar.

Slitna 70-tals väggar och sunkiga gamla linoliummattor var det första man rev bort. Det som gjordes efter det var att slita upp alla plastmattor, slipa de vackra trägolven under och måla alla väggar fräscht vita. Sarah älskar ‘beach cottage’ stilen så flera vackert slitna vintagefynd fick ta plats i de nya rummen.

Jag förespråkar alltid att förvandla med textilier och i detta inlägg ser ni varför. Det går verkligen att göra MAKALÖSA förändringar med bara lite väggfärg och tyger i olika material. Man behöver inte alltid vara rik för att göra stora förändringar på hemmaplan.

Har ni några sköna före och efter bilder på rum därhemma?? Skicka dem gärna HIT så kan de komma med här på bloggen i framtida inlägg.

Ha en härlig dag!

LOVE M

ps. Länktips: Cool Living

Få rabatter och de senaste inläggen med de hetaste inredningstrenderna

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis